"Terijeri" ugrizli "Vuka" i pobegli sa začelja!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 25.11.2018.
19:10
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje u Birmingemu.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Vulverhempton je dočekao Hadersfild, a gosti su slavili sa 0:2 (0:1).

Domaćin je zaista loše igrao, u prvom poluvremenu nisu uspeli da priprete Leslu. Hadersfild je igrao odlično, a Aron Muj je već u 6. minutu doneo neočekivanu prednost gostiju.

Kao da je taj rani gol uticao na igru Vulvsa, koji nisu uspeli da povežu nekoliko dodavanja bez greške. Svi su očekivali da će ovo biti utakmica u kojima će Vulvsi pokazati da imaju fantastičan tim i da mogu do gornjeg dela tabele. Ipak, gosti su pokazali da niko ne sme olako da ih shvata i da se neće tako lako predati, iako su ih apsolutno svi označili kao prvog kandidata za ispadanje (uz Sautempton).

Drugo poluvreme je donelo određene promene. Ušao je Adama Traore i totalno razmrdao ekipu Vulvsa. Međutim, ni to nije pomoglo da domaćin postigne gol. Najbliži je bio napadač Raul Himenez. On je u 56. minutu bio najviši u skoku, svi su loptu već videli u golu, ali je Biling u poslednjem trenutku izvadio loptu sa gol linije. Nakon toga, domaćin je imao još nekoliko prilika da izjednači, ali nisu koristili svoje šanse.

Nakon svih tih promašaja Vulvsa, stigla je kazna. Aron Muj ponovo, a ovoga puta prelep gol iz slobodnog udarca. Rui Patrisio je ponovo bio savladan, ali Hadersfild je zaista zaslužio ovaj trijumf.

Vulvsi su ušli u seriju loših rezultata i već pet utakmica ne znaju za pobedu, dok je kod Hadersfilda obrnuto, oni su osvojili 7 bodova u poslednje 3 utakmice i sada se nalaze na 14. mestu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke