Teri se vraća u klub za koji je igrao 19 godina?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 30.09.2018.
19:32
Izvor: Sportske.net

Navijačima se sviđa ova ideja.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Džon Teri je spreman da se vrati na "Stamford bridž", ali ovoga puta bi imao neku drugu ulogu u klubu.

Bivši defanzivac "Plavaca" je imao ponudu da pojača ekipu Spartaka iz Moskve ovog meseca, ali on je to odbio zbog "porodičnih razloga". Izgleda da je spreman za novi izazov u svojoj karijeri, a ovoga puta je potpuno druga uloga u pitanju.

Tridesetsedmogodišnji Teri bi mogao da bude trener Čelsijevog omladinskog tima, tačnije selekcije do 23 godine. Trener "Plavaca", Mauricio Sari se složio sa ovom odlukom i želi da bivša legenda kluba bude ta koja će mu davati informacije o budućim zvezdama kluba koje bi mogle uskoro da zaigraju za prvi tim.

Džon Teri je nastupao za Čelsi neverovatnih 717 puta, a prošle sezone je nosio dres Aston Vile. Navijači su oduševljeni što bi njihov legendarni defanzivac i bivši kapiten mogao opet da bude u njihovom klubu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Sunday, 30.09.2018
19:54

Naravno da smo odusevljeni.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 30.09.2018
19:52

Odlicno! Jednog dana ocekujem da Lamps ili Teri postanu glavni trener Celsija. Bilo bi dobro Drogbu i Balaka vratiti u klub.

avatar
NikkiCFC
Monday, 01.10.2018
17:46

Svi ti igraci i dalje imaju fenomenalan odnos sa klubom, dolaze posecuju. Recimo Esli Kol, Balak, Esijen su ambasadori kluba. Sevcenko takodje zna da dodje. Stvarno neverovatna je to generacija bila. Kudicini, Fereira, Ilario rade u klubu takodje to je stvarno retkost i veliki kvalitet.