Teri ne zaboravlja: "Veliki čovek, veliki trener"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.07.2018.
18:37
Izvor: Sportske.net

Prethodnu sezonu nije proveo u Čelsiju ali danas nije zaboravio da se javno zahvali Antoniju Konteu na svemu što su zajedno uradili.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Vest na koju se čeka već neko vreme danas je potvrđena iz Čelsija čime je zvanično okončan mandat Antonija Kontea na "Stamford Bridžu".

Italijanski stručnjak napušta Čelsi posle dve sezone i sa dva osvojena trofeja, a malo je onih koji osećaju neku vrstu tuge što Konte odlazi sa "Bridža".

U momentu kada su navijači jedva čekali da vide leđa sada već bivšem menadžeru, a to se slobodno može reći i za deo igračkog kadra, bivši kapiten Džon Teri pokazao je da jako poštuje ono što je Italijan uradio u Čelsiju.

Prekaljeni štoper oprostio se od Čelsija pre godinu dana i prešao u Aston Vilu, a danas je na svom "Instagramu" postavio fotografiju sa Antonijom Konteom.

"Hvala šefe. Veliki čovek, veliki trener. Želim ti mnogo uspeha u budućnosti", napisao je Džon Teri.

Bivši kapiten "Plavaca" i miljenik Čelsijevih navijača pokazao je kako bi veliki klub trebalo da tretira svoje trenere, pogotovu one koji donesu uspeh kakav je doneo Konte.

Osvojena titula u Premijer ligi i trofej u FA Kupu za dve sezone nisu tako loš učinak kako bi neki hteli to da predstave.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 12.07.2018
20:09

Vilijan,Fabregas i Luiz glavni crvi cini mi se.. Terja na poziciju Marine!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.07.2018
19:55

To je Teri gospodin a ne kao oni misevi Cesk, Vilijan koji su jedva cekali da pljunu po Konteu. Treba da najurimo obojicu njih.

avatar
foreverblue
Thursday, 12.07.2018
19:49

Hvala done. Beskrajno. Da su ti dali igrače koje si želeo dominirali bi. Nadam se da ćeš otići u neki klub koji će ti dozvoliti da sastaviš tim i dokažeš ko je najbolji.

avatar
ZekalangaShady
Thursday, 12.07.2018
19:09

Legenda, ne znaju sta su propustili!!!

avatar
Z
Thursday, 12.07.2018
19:01

O ovog coveka smo se ozbiljno ogresili.....sa limitiranom ekipom je stigao do titule (cinjenica je da su nas zaobisle povrede i da nismo igrali evropu, ali ipak je titula titula).

avatar
Red blood
Friday, 13.07.2018
00:58

I Liverpul bi prodao svoje zvanje vicesampiona Evrope pa i ucesce u LS da se domognu titule..tako da..da.Vrhunski rezultat Celzija sa Konteom na celu pre godinu i kusur..

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 12.07.2018
19:00

Odlican je trener Antonio, mada ima prgav karakter. Ali kad je vec doslo do sukoba sa upravom, ovako je najbolje za obe strane. Da se vodila pametnija transfer politika, mislim da bi Konte i danas bio trener. Previse prosecnih igraca je dovedeno.

avatar
Thursday, 12.07.2018
18:53

A Fabregas gnjida likuje na Tviteruj....

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 12.07.2018
18:48

Teri treba postati novi sportski direktor. Ima sve sto je potrebno za tu poziciju.