Teren je Mihin život!

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.09.2019.
17:58
Izvor: Sportske.net

Večiti pobednik.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović se i dalje bori sa leukemijom, nakon prve faze lečenja koja je sprovedena uspešno sledi i druga.

Gostujući italijanskoj emisiji "Canale 5 Verissimo", ćerke srpskog stručnjaka Viktorija i Virdžinija govorile su i o toj prilično bolnoj temi.

"Ta vest nam je promenila život jer smo mi veoma povezani u porodici. On nastavlja sa tretmanom i tako nam daje snagu, što je svojevrsni paradoks, nadamo se da će dobiti i ovu bitku kao i mnoge do sada. Vest smo saznali na Sardiniji, čula sam majku kako priča sa njim i onda nam je ona kroz suze saopštila vest. Sada ponekad i zaboravim da je bolestan jer se on ponaša kao da se ništa ne događa", kazala je Virdžinija.

Sve je to jako teško podnela i Viktorija.

"Kada sam bila mala, kad god bi me pitali čega se najviše bojim, moj odgovor je bio - da se tata ne razboli! Ne sećam se svoje reakcije, samo sam se setila toga... Znamo koliko je strastven, obećao je ekipi da će biti uz njih na startu sezone, pa je sreća što su mu lekari odobrili da bude na klupi. Otac je rekao da će sedeti u bolnici i narednih godinu dana ako treba, samo da bude na početku sezone", otkrila je najstarija ćerka koja se zahvalila svim ljudima na podršci upućenoj Siniši Mihajloviću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke