Ter Štegenu laknulo zbog Mesija!

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.10.2019.
13:50
Izvor: Beta

Nemac jedva dočekao Leov povratak na teren.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Golman Barselone Mark Andre Ter Štegen rekao je da mu je drago što se fudbaler Lionel Mesi vratio u tim pošto je uz njega lakše pobeđivati.

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Inter sa 2:1. Inter je poveo već u trećem minutu golom Martinesa, a domaći tim pobedio je golovima Liusa Suaresa u 58. i 84. minutu.

"Sjajno je imati Mesija u timu. Uvek daje sve od sebe za ekipu, golovima i asistencijama. Sjajno je što je mogao da odigra svih 90 minuta. Nadamo se da više nema problema sa povredom. Uvek je lakše kada imate njega na terenu", rekao je Ter Štegen, preneli su španski mediji.

Mesi je odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu, pošto se oporavljao od povrede lista. On je asistirao Suaresu kod pobedonosnog gola.

"Bili smo razočarani što smo primili gol, ali to se dešava kada imate kvalitetnog protivnika. Pobedili smo pošto smo i mi uspeli da pokažemo naš kvalitet. Suares će ućutkati neke ljude posle ovih golova. Svi znamo da će se on do kraja boriti i da daje mnogo golova", naveo je golman španskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Luciano
Thursday, 03.10.2019
16:28

Naravno da mu je lakse,bez mesija ne bi dobili drugoligasa a ne intera

avatar
RocknRolla
Thursday, 03.10.2019
15:15

Ovaj covek poslednjih godinu dana ima uticaj na igru slican Mesijevom. To je ipak Valverdeova zasluga i lose vodjenje ekipe.