Ter-Štegen saopštio najvažniju odluku

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.06.2020.
17:38
Izvor: Sportske.net

Nemac stavio tačku na sve glasine.

Foto: EPA-EFE/Toni Albir
Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Nedeljama unazad spekuliše se da Mark Andre Ter-Štegen okleva i traži previše novca, ali nema dilemu oko ostanka u Barsi.

Katalonski klub je odredio dva glavna zadatka do kraja ove godine, a to je da Mesi i Ter-Štegen potpišu nove višegodišnje ugovore i deluje da će se to dogoditi pre očekivanja.

Nemca su mediji selili ovog leta u Bajern Minhen, ali je postalo jasno da od toga neće biti ništa kada je Manuel Nojer potpisao novi ugovor.

Ter-Štegen je za španski As danas rekao da ne postoji ni promil šanse da napusti Barsu ovog leta.

"Ne postoji apsolutno nikakva šansa da napustim Barsu ovog leta. Moj agent se već nekoliko puta sastao sa upravom i siguran sam da će sve biti rešeno. Osećam se veoma dobro u klubu, a i moja porodica obožava Barselonu", rekao je Ter-Štegen.

Nemac je uz Mesija definitivno najbolji igrač Barselone, stoga ni ne čudi što traži da bude među plaćenijim igračima u ekipi. Poređenja radi, Vidal i Rakitić imaju daleko veća primanja, pa klub pokušava da ih se otarasi baš zbog toga.

Ako neko zaslužuje veću platu i da bude odmah posle Mesija, onda je to definitivno Ter-Štegen.

Podsetimo, on je u Barsu stigao leta 2014. godine iz Borusije Menhengladbah za samo 12 miliona evra.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 02.06.2020
19:54

Kad ce Lautaro u startu dobiti 12 miliona, sto Stegen nebi trazio MAKAR toliko? Ja bi na njegovom mjestu trazio 20.
I nije on kriv za to vec uprava.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 03.06.2020
01:26

Ter Stegen, On vec ima vise od 12 miliona, hoce povusicu, posto je odlican golman i treba da mu povecaju platu zasluzio je!

avatar
Jasminn
Friday, 05.06.2020
15:38

Copy-paste cu sta je gore bapisano u tekstu: "Nemac je uz Mesija definitivno najbolji igrač Barselone, stoga ni ne čudi što traži da bude među plaćenijim igračima u ekipi. Poređenja radi, Vidal i Rakitić imaju daleko veća primanja, pa klub pokušava da ih se otarasi baš zbog toga."

Drug peres. Za tebe sam vec rekao: "vidim koliki si strucnjak". Zaobidji me sa svojim komentarima plzzz!!!

avatar
Max 20 karaktera
Tuesday, 02.06.2020
18:17

Ja ne znam kako on nije najbolji golman sveta po onim zvanicnim nagradama. On i Oblak, za razliku od Alisona zapravo moraju cesto da se bace da odbrane šut, da koriste reflekse i sve ostalo što čini golmana. Alison je dobar sa loptom, ali ove sezone nije imao nijednu vrhunsku odbranu, pre svega što protivnici teško dolaze u priliku protiv liverpula. Uzmemo primer utakmica protiv Spursa ove godine u Londonu. Totenhem imao bezbroj prilika i suteva, ali svaki je bio u golmana i sad gledas statistiku i ti pomislis da je on začarao gol i ostale gluposti. Glupo mi je sto ovaj komentar nema veze s tekstom ali morao sam negde da napisem, nadam se da ce se neko sloziti sa mnom. Samo da se zna Alison je i dalje vrhunski golman, samo ove sezone odbrana ispred njega radi sjajan posao.