Ter-Štegen prelomio, očajna i odlična vest za navijače Barse!

Autor: Milovan Longinov
subota 25.07.2020.
16:41
Izvor: Sportske.net

Nemac ima i dobre i loše vesti za navijače Barselone.

Foto: EPA-EFE/Toni Albir
Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Mark Andre Ter-Štegen je pred potpisom novog ugovora sa Barselonom. Iako se spekulisalo da Nemac otežava pregovore i zahteva veća primanja, na kraju je dogovor blizu, pa će Ter-Štegen dobiti novi ugovor do 2025. godine uz znatno povećanje plate.

Plan je da Nemac potpiše novi ugovor sa Barsom pre nastavka Lige šampiona ili pre starta naredne sezone, dakle, u narednih mesec dana.

Ipak, loša vest je da će Ter-Štegen morati na operaciju zbog hronične povrede tetive. Ono što je dobro, on će biti u stanju da brani u završnici Lige šampiona, za početak protiv Napolija 8. avgusta, a kasnije i u Lisabonu ako Barsa pobedi Italijane.

Lekarski tim je savetovao Nemca da odmah posle Lige šampiona ode na operaciju, ali je problem što oporavak traje i do četiri meseca.

To bi značilo da Ter-Štegen ne bi branio praktično do kraja 2020. godine, što je veliki udarac za Barsu, jer je u pitanju sigurno drugi najbolji igrač uz Lea Mesija.

Za sada nema potvrda, ali su ovu vest o operaciju preneli pouzdani izvori Asa, pozivajući se na ljude bliske nemačkom golmanu.

Ter-Štegen je u Barsu stigao leta 2014. godine iz Borusije Menhengladbah za samo 12 miliona evra.

baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke