Teorija zavere i britanski humor u jednom - Begović povredio Kejna zbog "Fudbal fantazija"?

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.03.2018.
11:17
Izvor: Sportske.net

Hit!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Svi znamo koliko je popularna i opsesivna virtuelna, ali realna i stvarna igrica Fudbal fantazi.

Prema zvaničnim podacima sa sajta Premijer lige, ove sezone takmiči se rekordnih 5.835.191 učesnika, a kada se uzme u obzir da je preko 50% ovog kola kapitensku traku dalo Hariju Kejnu, onda je jasno zbog čega se pojavila i ova vest.

Engleski mediji su danas objavili da je golman Bornmuta Asmir Begović koji je i povredio Kejna, ostavio napadača Totenhema na klupi u svojoj ekipi na "Fudbal fantaziju", što je izazvalo sumnju, ali i smeh na ostrvu.

Naravno, golman BiH izostavio je Kejna iz ekipe verujući da će uspeti da sačuva svoju mrežu, svakako da nije imao nameru da ga povredi, ali je ova priča zanimljiva zbog činjenice - dokle ide ludost Engleza kada je fudbal u pitanju.

Inače, još uvek se iščekuju zvanične potvrde oko ozbiljnosti povrede Harija Kejna, koji će najverovatnije morati da pauzira nekoliko nedelja.

U svakom slučaju, Begoviću nije dobro prošao u ovom kolu i pored Kejnove povrede, ali ni većina učesnika, pošto su podbacili i Kejn, i Salah, i Aguero koji nije igrao zbog povrede...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke