Tavamba već rešeta u novom klubu, Pešić još ''posti'', ali sada je vreme za njihov međusobni duel!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.09.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net

Počela je nova sezona i u Saudijskoj Arabiji, gde od ovog leta igraju i doskora najbolji strelci Partizana i Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Podsetimo, Leandre Tavamba je ovog leta za 1.4 miliona evra prešao iz Partizana u saudijski Al Tavun i izgleda da se u novom klubu sjajno snašao.

U prva dva kola postigao je isto toliko golova i doneo ukupno dva boda svom timu. Startovao je pogotkom na gostovanju Al Ahliju, a onda je pogodio i protiv Al hazema, takođe u gostima. Obe ove utakmice završene su rezultatima 1:1.

Za to vreme, najbolji strelac Superlige iz prošle sezone Aleksandar Pešić još uvek traži golgetersku formu u dresu Al Itihada, gde je početkom jula prešao ua 4.2 miliona evra.

Njegov tim je loše startovao u novoj sezoni, upisali su oba poraza, od kojih je drugi bio posebno ubedljiv, 0:3, u duelu sa Al Kadisijom koju sa klupe predvodi nekadašni trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Foto: Beta/Branislav Božić/Ds
Aleksandar Pesic

Prethodno su izgubili i od Al Šababa sa 1:0 i posle dva kola Al Itihad je na poslednjem mestu na tabeli. Pešić je bio starter u obe utakmice, ali se još čeka na njegov golgeterski prvenac.

Prva sledeća prilika je 20. septembra, baš protiv Tavambinog Al Tavuna. Ljubiteljima fudbala u Srbiji taj duel biće posebno zanimljiv...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 17.09.2018
13:54

Tri puta jeftiniji.

avatar
Milorad Novakovic
Tuesday, 18.09.2018
12:00

Pa bas po tome vidis ko je sposobniji da za vece pare proda svog igraca...

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 18.09.2018
12:11

Da, jako ste sposobni, ubilo se...