Tavamba debitovao za "Lavove", na jesen protiv Bena?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.03.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion 'crnog kontinenta' upisao je ubedljiv trijumf u prijateljskoj utakmici sa Kuvajtom, a Partizanov napadač Leandre Tavamba proveo je svih 90 minuta na terenu.

facebook.com/federationcamerounaisedefootball
facebook.com/federationcamerounaisedefootball

Povezane vesti

Reprezentacija Kameruna neće nastupiti na predstojećem Mundijalu u Rusiji ali je kao i sve druge selekcije imala zakazane prijateljske mečeve za tekući mesec.

"Lavovi" su u nedelju savladali Kuvajt rezultatom 3:1 (2:0) u susretu koji je vršilac selektorske dužnosti Aleksandre Belinga iskoristio da isproba i neke nove igrače.

Tako je u jučerašnjem susretu svih 90 minuta na terenu proveo i debitant Leandre Tavamba koji nije uspeo da postigne gol ali je ostavio pozitivan utisak.

Najbolji strelac Partizana preporučio se za nacionalni tim odličnim igrama od starta sezone a dobra partija u trijumfu nad Kuvajtom sigurno će uticati na njegov status u reprezentaciji Kameruna.

Golove u meču sa Kuvajtom za Kamerunce su postigli Abubakar i Basogog (2).

Narednu utakmicu Kamerun će odigrati početkom septembra kada startuju kvalifikacije za Kup Afričkih Nacija (KAN), a zanimljivo je da prvi meč "Lavovi" igraju protiv Komora što će biti prilika da se na terenu susretnu El Fardu Ben i Leandre Tavamba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke