Tandem Pogba - Fernandeš bi mogao da bude sjajan, hoćemo li ga videti na delu?

Autor: Beta Beta
sreda 05.02.2020.
18:35
Izvor: Beta

Bivši fudbaler "Đavola" smatra da će ovaj dvojac biti od ključne važnosti.

EPA-EFE/LYNNE CAMERON
EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Mančeste Junajteda Li Šarp rekao je danas da bi tandem Pol Pogba i Bruno Fernanadeš mogao doneti preko potrebnu kreativnost "crvenim Đavolima".

"Mislim da bi oni bili dobri partneri. Bruno je prirodni vezni napadač, ako krene napred može da stvori odbranama brojne probleme. To bi moglo da bude upravo ono što je potrebno Junajtedu. Stvarno je razočaravajuće što Pogba ove sezone nije igrao dobro, nedostajali su mu takvi saigrači", rekao je Šarp, prenosi goal.com.

Nedavno je Portugalac potpisao ugovor sa Junajtedom, a Šarp je ocenio da on ima dovoljno harizme i kreativnosti.

"Postoji kod njega i određeni nivo arogancije, kao i sposobnosti, a to svakoga podiže na nivo Pola Pogbe", kazao je Šarp.

Ipak, pitanje je da li će Francuz zaigrati u tandemu sa bivšim fudbalerom Sportinga, kako se sve više priča da je na izlaznim vratima kluba, a poznato je da se još uvek oporavlja od povrede.

On je naveo i da je razočaran što "crveni đavoli" nisu uspeli da dovedu Norvežanina Erlinga Halanda, koji je umesto njih izabrao Borusiju Dortmund.

"Još uvek su na granici privlačenja igrača, a to pokazuje da je klub neorganizovan. Na početku sezone pustili su (Romelu) Lukakua i (Aleksisa) Sančeza, koji uopšte nisu loši igrači. Nisu ih zamenili i to uznemiruje navijače. Pustite igrače koji igraju na određenom nivou i onda dovete one koji nisu na tom istom nivou", rekao je Šarp.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 05.02.2020
23:05

Na kom he Sancez bio nivou majke ti...od kada je dosao iz Arsenala ne zna gde bije.

avatar
Adi237
Wednesday, 05.02.2020
20:27

Bilo bi ih lijepo vidjeti bar par utakmica da se vidi kako bi pogba igrao tada kad ima jos jednog majstora pored sebe u veznom redu. Pogba ide vjerovatno a pise se da ce girlis doci umjesto njega sto je opet dobro jer i taj decko ima jako dobar pregled igre i odlican pas kao i sut.

avatar
RocknRolla
Wednesday, 05.02.2020
19:47

Junajted je pustanjem Lukakua sam sebi pucao u noge,decko reseta u reprezentaciji i Interu,dovoljno je bilo da samo pokazu da veruju u njega. Sa njim,Brunom i jos jednim ili dva igraca bi bili znatno jaci.