Taman se oporavio, sad mu ponovo loše. Berluskonijeva dijagnoza - Milan!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.11.2017.
12:54
Izvor: Sportske.net

Sigurno da će ove reči još više razbesneti navijače, on je ovo znao i pre nego što se desilo...

Povezane vesti

Silvio Berluskoni je letos posle problema sa zdravljem bio dobro, kaže da je čak i smršao, leto na moru mu je pomoglo, ali onda su usledili problemi.

"Boli me, kad gledam Milan. Loše mi je", rekao je u svom stilu bivši vlasnik koga navijači i dalje krive za nevolje.

On je početkom sezone kritikovao dovođenje igrače u koje je uloženo 230 miliona evra i rekao da Montela ne bi trebalo da bude trener, i da se on pitao ne bi nikada ni došao na klupu.

On je predlagao da ostane Broki, ali je klub već bio u procesu prodaje, pa na kraju se nije ni mešao.

Ali, sada je razočaran novim vlasnicima.

"Obećali su nove sponzore, mnogo novca, ništa od toga. Sada vidim da je klub u ozbiljnim problemima", pravi se nevešt popularni "Vitez".

Naime, on je prodao klub i dugove za preko 700 miliona evra, tvrdeći da ostavlja Milan u dobrim rukama, iako je od početka bilo sumnji u novog vlasnika, ili vlasnike, porodicu Li.

Oni su daleko od rezultata, novih sponzora, pozajmili su 300 miliona evra, uz kamatu od 10%, klub bi vrlo lako mogao da završi u rukama investicionih fondova sa ogromnim dugovima i jasno da bi mu cena dodatno pala, ali i da bi eventualno neki novi vlasnik manje ulagao.

Ali, Berluskoni je, tvrde navijači sve to znao i pre prodaje, a u poslednjih pet godina od kada je prestao da ulaže, Milan je na niskim granama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Thursday, 02.11.2017
15:42

Ako stvarno ovako misli, ispao je potpuni idiot.

avatar
Kladionicar11
Friday, 03.11.2017
12:52

Mene zanima da li i dalje mislis da je Kalinic bolji od Bake?

avatar
Kladionicar11
Monday, 06.11.2017
15:24

U ovakvoj postavci ja bi njega u prvu gurnuo, covek je imao predobar osecaj i odlicnu kretnju. Prosle sezone ja zakazao u zavrsnici, ali je u sanse konstantno ulazio i to sa gorim srednjim redom od ovog koji je sada.

avatar
DR DRE
Monday, 06.11.2017
08:59

Mislim da nije slabiji, a da je mladji. Sve vreme sam pisao da covek nije za prvi tim, ali da jeste za solidnu rezervu, valjda si i to primetio.