Talentovani Brazilac nadomak severnog Londona, ali...

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.01.2018.
20:13
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, momak o kojem se dosta govorilo u poslednje vreme konačno bi mogao da zaigra u Premijer ligi.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Nakon što su se pojavile informacije da će Aleksis Sančez napustiti Arsenal i pojačati Mančester Junajted, uprava "Tobdžija" je krenula da se raspituje za usluge fudbalera Bordao Malkoma.

Pojedini mediji su prenosili da je čitava stvar rešena i da će 20-godišnji Brazilac pojačati redove tima sa "Emirejtsa", ali u poslednjih par dana sve je manje informacija o pomenutom transferu.

Arsenal se navodno okrenuo ka angažovanju Pjer-Emerika Obamejanga, u zamenu za Sančeza će najverovatnije dobiti i Henrika Mihtarijana, te su po svemu sudeći od Malkoma odustali.

Tako se ponovo aktivirala priča o prelasku fudbalera Bordoa u redove ljutog rivala "Tobdžija", Totenhem Sparsa.

"Pevci" su i letos pokazivali interesovanje za njegove usluge, potreban im je jedan kvalitetan krilni fudbaler, kako bi obezbedili jednu od prve četiri pozicije u PL i kako bi se što bolje pokazali u Ligi Šampiona.

Malkom bi tekućeg meseca mogao da se dogovori sa upravom Sparsa, ali bi prema informacijama koje prenosi "Skaj Sports" ipak mogao da ostane do kraja sezone u Bordou.

Uruguay South America U20 Peru Brazil Soccer

"Žirondincima" predstoji borba za opstanak, Malkom je bez konkurencije najbolji igrač ove ekipe u tekućoj sezoni, te će uprava kluba na sve načine pokušati da ga zadrži do kraja sezone.

Tako bi dakle mogli da ga prodaju Totenhemu do kraja meseca, ali da ga na pozajmici zadrže u svojim redovima do kraja sezone.

Totenhem je pokazao interesovanje za još jednog Brazilca, više o tome čitajte u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Vosa
Sunday, 21.01.2018
02:53

Totenhem poslednjih godina ozbiljna ekipa, za razliku od Arsenala.

avatar
7omman
Monday, 29.01.2018
14:06

Osvojili su neki trofej, za razliku od Arsenala :P

avatar
NikkiCFC
Saturday, 20.01.2018
21:20

Bas me zanima sta ce da bude onda sa Sonom ili Lamelom. Plus tu su Ali i Eriksen koji igraju slicne pozicije.

avatar
Rooster
Saturday, 20.01.2018
23:16

Kako sta ce da bude? Pa sta fali da Tottenham malo nabudzi klupu i tim. Neka im dodje da budu jos jaci na svim pozicijama! A pored Kejna im treba i jos jedan napadac! I onda ce da kidaju!