Tako je govorio Mister o Inijesti, i zato je dobio ovakav oproštaj od Don Andresa!

Autor: Milovan Longinov
utorak 07.04.2020.
12:54
Izvor: Sportske.net

Još jedna legenda Barselone oprostila se od Radomira Antića.

Twitter/Andrés Iniesta
Twitter/Andrés Iniesta

Povezane vesti

Srpski trener Radomir Antić preminuo je u ponedeljak u 72. godini života posle kratke i teške bolesti, raka pankreasa.

Mi smo se već oprostili jednom dirljivom pričom, a ovo je još jedan od nastavaka iste, koja zaslužuje posebnu pažnju, jer sada se od Antića oprostio i Andres Inijesta.

Kada sam maja 2012. godine imao priliku da uživo, u njegovoj kući u Madridu razgovaram sa Radomirom Antićem, kod koga je Inijesta odigrao devet utakmica sa samo 18 godina u toj polusezoni od januara do juna 2003, saznao sam možda i najveću istinu o Don Andresu.

"Vidi da ti kaže Radomir, Inijesta po svom fudbalskom CV-u, na papiru nema ništa. On nije brz, nije ni fizički jak ni dominantan, o visini da ne govorimo, nema ga u završnici, nema ni neki šut, ni prekid, ali - taj momak ima SVE. Sve ono što ne staje ni u kakve okvire, što ne može da se napiše na papiru, mozak brži od svih, čitanje igre, otvaranje prostora i pas ni sekund pre, ni kasnije. Svakog svog saigrača čini najboljim", rekao nam je tada Antić.

Radomir Antić je 2018. godine dobio specijalnu pozivnicu i našao se među posebnim zvanicama na oproštaju Andresa Inijeste.

Dve godine kasnije, Inijesta se dirljivom porukom oprostio od Mistera, jer je tako nešto i zaslužio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke