Tajna Mesijevog slobodnjaka? Najbolji učitelj!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 09.09.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net

Tehnika se prenosi sa 'desetku' na 'desetku'.

EPA-EFE/Jose Mendez
EPA-EFE/Jose Mendez

Povezane vesti

Leo Mesi je prošle sezone dao neverovatnih osam golova iz slobodnih udaraca, najviše u dosadašnjoj karijeri. Argentinac je postao pravi majstor slobodnjaka a i kako ne bi, kada mu je savet za izvođenje istih dao Dijego Armando Maradona.

Maradona je novi trener Himnastik Esgrime, doček koji je usledio po ozvaničenju novog glavnog stručnjaka je izazvalo pravu ludnicu među simpatizerima argentinskog kluba. Legendarni fudbaler je podelio i jednu anegdotu kada je vodio reprezentaciju svoje zemlje u periodu od 2008 do 2010. godine.

"Imao je problema sa izvođenjem slobodnih udaraca. Kada bi završili treninge, Leo bi ostajao da vežba, ali bi često pogađao stativu. Rekao sam mu da loptu mora da šutira po sredini, neće mi dati Oskara za ovakvu pamet", izjavio je "El Pibe".

Maradona

Savet i vežbanje se očigledno isplatilo, deluje da Mesi sada bolje rešava slobodnjake nego penale.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 09.09.2019
19:05

"Club de Gimnasia y Esgrima La Plata (Spanish pronunciation: [ˈkluβ ðe ximˈnasja i ezˈɣɾima la ˈplata] (English: La Plata Gymnastics and Fencing Club), also known simply as Gimnasia or the acronym GELP, is a professional Argentine sports club based in the city of La Plata, Buenos Aires Province. Founded in 1887 as "Club de Gimnasia y Esgrima",[3] the club is mostly known for its football team, which currently plays in the Primera División, the first division of the Argentine football league system." Po drugi.put, kakav Himnastik?!

avatar
Don Andres
Monday, 09.09.2019
13:00

bice da je maradona potpuno izgubio razum jer je u ovom intervjuu jos rekao 'Trenirao sam najboljeg (Messija) i niko mi ne može reći da nije najbolji ikad.' ( :

avatar
04
Monday, 09.09.2019
14:44

I na kraju toga što si naveo je dodao: fenomen. Međutim vrlo je 'nekorektno' sa tvoje strane prema kiki-fun-ovima da u neizmenjenom obliku dodaješ ono što je stvarno rekao, i to iz najmanje 2 razloga:
1. zato što to nije slučajno izbačeno, već upravo da se oni ne bi osetili pogođenim,
2. sama istina izaziva alergijske reakcije kod njih, bar koliko i sadržaj intervjua, a oni su navikli da izvuku iz konteksta, prekomponuju, pa onda pogrešno prevedu i da se ceo život pozivaju na to što je 'rekao' ignorišući sve drugo što je ponovio 100 puta.