"Tajfun" Gatuzo, potpišeš ugovor, pa napustiš klub?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.04.2018.
11:38
Izvor: Sportske.net

Posle svega, ovo nikoga ne bi začudilo, prozvao sve, pa i sebe, a u klubu su loše primili neke poruke. Ni igrači nisu srećni...

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Rino Gatuzo ne štedi ni sebe ni druge.

On je poludeo posle poraza od otpisanog Beneventa, a šou na konferenciji za medije pokazuje da će ga biti izuzetno teško kontrolisati.

Naime, "Ringhio" kaže da je tim dotakao dno, a dokačio je osim sebe, igrača i rukovodstvo kluba, što se gornjim ešalonima nikako nije svidelo.

"Svi smo pod lupom, svi se borimo za posao. Ja, igrači, Fasone zbog finansija, Mirabeli zbog prelaznog roka
", grmeo je Gatuzo koji je potpisao ugovor do 2021. godine.

On smatra da se ekipa izbrukala, a nije štedeo posebno napadače.

"Dali su 14 golova cele sezone, to je sramotno, rekao je na račun Kalinića, Silve i Kutronea"
, trener Milana.

Sa njim je održan sastanak prošle nedelje gde mu je skrenuta pažnja da je sedmo mesto neprihvatljivo i da Milan sebi ne može da dopusti da ponovo igra kvalifikacije celo leto.

U ovom trenutku, "Rosoneri" su sedmi, imaju bod manje od Atalante, a iza leđa su im tri koraka Fiorentina i Sampdorija, koje ne bi imale ništa protiv da igraju kvalifikacije.

Zbog toga Milan danas mora da pobedi u Bolonji, domaćinu bodovi nisu potrebni, ali Donadoni motiviše igrače protiv bivšeg kluba, ima i ličnih stvari, nikada nije dobio šansu na klupi "Rosonera", Berluskoni je dva puta sprečio njegovo imenovanje za trenera.

Na pomenutom sastanku, Gatuzo je tražio tri pojačanja od Mirabelija i Fasonea, jedno u odbrani, ofanzivnog vezistu i napadača. Ovaj poslednji bi trebalo da bude Beloti, ali je to teška misija, Rino takođe ne želi da klub proda Donarumu i Susa, ali izgleda da je to neizbežno.

Sve u svemu, ako Milan ostane sedmi i stvari se dodatno zakomplikuju neće biti čudo da Gatuzo, sa sveže potpisanim ugovorom ode iz kluba, on je impulsivan i to nikoga ne bi začudilo.

Uz to, igrače je nazvao idiotima, a javno prozivanje imena je izazvalo prilično bure i nezadovoljstva u svlačionici što bi moglo dodatno da pogorša stvari...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Butcher_of_Blaviken
Sunday, 29.04.2018
12:29

Bravo, Rino. Krajnje je vreme da se stvari nazovu pravim imenom. Ja za svojih 31 godinu života nisam gledao jaloviji Milan od ovog, 17 utakmica na San Siru i 16 postignutih golova, to je ispod svakog nivoa, sramota jedna. Nisu u stanju jedan gol da daju, 90 minuta se davi lopta a ne uspeju da sastave 2-3 krštena udarca. Neka ih je isprozivao, zaslužili su.

avatar
madridistatill_i_die
Sunday, 29.04.2018
11:54
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 29.04.2018
11:54

Ono sto jako cenim kod njega je sto ne okolisa i sto pogadja srz stvari, nije diplomata i nije neki demagog kakvih u poslednje vreme ima jako mnogo. Iako je tanak takticar, moze da igra na kartu motivacije i borbe, medjutim, i sam pravi neke greske- Silva ga/nas je 2 puta spasio, cak je decko i protiv Juventusa bio nas najbolji pojedinac na terenu, a on mu vraca nepoverenjem. Uporno gura Zapatu i Borinija kad god ima sansu za tako nesto, dugo je i Abatea, a bogami i Montoliva, to mi se npr. ni najmanje ne svidja, ali, to je siri problem i karakteristican je za Italijane. Nama trebaju bolji levi bek, dvojica na sredini i jedan (plus jedan) gore.