Tadića baš boli poraz od "Slepih miševa"

Autor: Nikola Miloradović
utorak 10.12.2019.
23:54
Izvor: Sportske.net

Prošlosezonski polufinalista Lige šampiona ove takmičarske godine sezonu u eliti završio u grupnoj fazi.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa su svojim navijačima priredili neprijanto iznenađenje, kako su izgubili na "Johan Krojf Areni" od Valensije u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, te su ispali iz takmičenja i u nastavku sezone će igrati u Ligi Evrope.

Dušan Tadić je i ovoga puta sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio "Kopljanike", prvak Holandije je bio bolji rival, ali je gol Rodriga presudio u korist Valensije, koja sa prvog mesta u grupi ide dalje.

Reprezentativac Srbije je nakon utakmice bio vidno razočaran.

"Stvarno ne znam šta da kažem u ovom trenutku, osim da ovo mnogo boli. Osvojili smo deset bodova i opet smo ispali. Mnogo smo razočarani.

Imali smo kontrolu nad utakmicom u prvom poluvremenu, ali smo primili čudan gol. Posle toga se nije mnogo ni igralo, stalno je bilo prekida, incidenata... Imali smo, ipak, dovoljno šansi da se vratimo u meč, ali ih nismo iskoristili. Moramo da vidimo šta je pošlo naopako
", rekao je Tadić.

Ajaks će igrati u nokaut fazi Lige Evrope, ali razočarani Tadić ističe da je cilj ekipe iz Amsterdama ipak Liga šampiona.

"Mi želimo da igramo Ligu šampiona", dodao je Tadić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 11.12.2019
17:02

Zasluzeno ste ispali.

avatar
Dorotej
Wednesday, 11.12.2019
15:02

Pa jednostavno Dušane. Bili su bolji. Dodavali su se bez problema, krali vreme na taj način, vi ste ih gledali ne da bi pokušali sa presingom. A ovaj Ajax je daleko od forme onog prošlogodišnjeg. Ni sam nisi odigrao baš nešto.