Tadić poludeo: "Nikada u životu nisam video ovako nešto!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.11.2019.
23:39
Izvor: Sportske.net

Srbin nije krio svoj bes nakon meča u Londonu.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Strašan meč smo večeras videli u Londonu gde je Čelsi u finišu meča jedva uspeo da se spasi poraza od Ajaksa.

Blistali su "kopljanici" sve do 68. minuta kada je glavni arbitar meča Đanluka Roki odlučio da u istom napadu isključi dvojicu fudbalera gostiju - Blinda i Veltmana.

Kapiten prvaka Holandije Dušan Tadić nije mogao da prihvati ovako nešto, pa svoj bes nije krio ni nakon utakmice.

"Moramo biti besni zbog ovoga, ovo nije normalno! Neverovatno da neko može da nas ovako upropasti, sve smo imali pod kontrolom. Zaista ne razumem odluku da dodeli dva crvena kartona u istoj akciji. Nikada nisam doživeo ovako nešto!"

"Posle dva crvena kartona, bila je to totalno drugačija utakmica. Možemo biti ponosni na sebe, nemoguće je igrati sa dva igrača manje, bili smo bolji i trebalo je da pobedimo večeras",
smatra Srbin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RockyBalboa3515
Wednesday, 06.11.2019
11:14

Uz dužno poštovanje za Tadića, koji je inače juče nestao sa utakmice, koji je napravio start za minimum žuti karton na sredini terena kada je sprečio kontru, ali Roki juče nije doneo nijednu lošu takozvanu veliku odluku. Blind pravi dva starta za žuti u istoj akciji i još se buni, nakon toga Veltman namerno ostavlja ruku i pravi penal, takođe čist žuti karton. Sudija je jednostavno pratio pravila i kraj, koliko god loše ispalo po Ajax, ne treba zaboraviti da ta ogromna prednost koju su imali nije stigla iz njihove briljantne igre već iz glupih grešaka igrača Chelsea-ja. Dva autogola dati, dati dva poništena gola plus gol Promesa je jedva ostao onside. A i cela ta velika situacija se desila u 69. minutu, a dotle ih je takođe Chelsea gazio u drugom poluvremenu. Treba biti objektivan, ja bih sad takođe mogao da se bunim zašto nismo pobedili, a u globalu bolji i sve. Ali to je fudbal, treba uživati i eto nadam se da će obe ekipe proći grupu. Sportski pozdrav!

avatar
pfc
Wednesday, 06.11.2019
08:58

E moj Tadicu. Da si ostao i Srbiji video bi ti mnogo gore stvari.

avatar
Carina_11303
Wednesday, 06.11.2019
06:58

Ne vidim sta je tacno bila greska sudije, osim toga da produzi samo 4 minuta, jer je trebao bar 7-8. Dao vam je milimetarski gol na var, ponistio Celsiju na najblaze igranje rukom. Blind ga je pocistio a Veltman blokirao rukom loptu koja ide ka golu. Ne desava se cesto, ja nisam video nikad, ali obe odluke su bile pravilne. Svakako je bio penal i bilo bi 3-4 sa jednim igracem vise za Celsi. A i golove koje je dao ajaks su srecni i komicni, 20 minuta sa 9 igraca a igralo se aktivno manje od 10.

avatar
MadridistaTill_iDie
Wednesday, 06.11.2019
02:59

Nisam siguran 100% da li je pravilo takvo, ali ako se logično gledaju stvari, ako igrač napravi na terenu nešto za crveni, sudija mora prekinuti meč i pokazati mu crveni istog momenta, jer on od trenutka tog "prekršaja" ne smije uopšte više biti na terenu tj. uticati na igru. Jer eto ako se postavi pitanje npr. da je Blind bio taj kojeg je kasnije lopta pogodila u 16-ercu umjesto Veltmana, a on je već ranije uradio nešto zbog čeg je iste sekunde morao izaći napolje i nije smio više da utiče na bilo koji detalj utakmice, to bi bila još očiglednija greška sudije. Znači da sudija apsolutno ne smije puštati prednost ako neki igrač treba da dobije crveni jer time on i dalje može uticati na igru u svakom smislu.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 06.11.2019
02:00

Niko normalan i ne može to da razume, ali nisam mnogo iznenađen sa obzirom da je delegiran Rocchi, jasno je i zašto. Za fun-ove Chelsea sve je 'čisto k'o suza' i 'najnormalnije' je da sudija u jednoj akciji pokaže 2 crvena kartona i dosudi penal, a Tadić očigledno, kao ni ja, 'nije gledao utakmicu', čak 'nije gledao ni hajlajte'. :D:D:D

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 06.11.2019
01:23

Apsolutno je covek u pravu. Ako igrac napravi faul a pritom vec ima zuti karton, akcija mora da se zaustavi i tom igracu da se pokaze drugi zuti odnosno crveni. Da nije imao zuti okej moze akcija da se nastavi. A u ovom slucaju je sudija ako je vec odlucio da mu pokaze drugi zuti nakon akcije, trebao je da napravi kompromis i ne dodeli igracu koji je skrivio penal drugi zuti karton. Direktno je uticao na promenu igre i rezultata. Ajaksu svaka cast, ovako se igra fudbal, cak i sa osmoricom igraca na terenu oni su napadali i stvarali sanse a svi bi se branili u njihovom slucaju. Jos su izvukli bod. Postovanje u svakom smislu.