Tadić otkrio, uz srpsku muziku preboleo Totenhem!

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.05.2019.
13:21
Izvor: Sportske.net

Srbin nije mogao da izdrži.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa napravili su veliki podvig ove sezone, osim što su stigli do polufinala Lige šampiona osvojili su i "duplu krunu" u Holandiji.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić imao je velikog udela u ovom uspehu, a u intervjuu za Voetbalzone otkrio je kako je podneo eliminaciju od Totenhema u poslednjim trenucima revanša.

"Kada sam razočaran, umem da zaplačem i budem emotivan jer tada izbacim sve iz sebe. Kada sam otišao kući posle poraza od Totenhema pustio sam srpsku muziku i seo na kauč, plakao sam skoro celu noć. Pomoglo mi je kada sam video decu sutra ujutru."

Bez obzira na to, ne može biti nezadovoljan sezonom.

"Ako se ne varam, Ajaks dugo nije osvojio duplu krunu. Ovo je bila fantastična sezona, postali smo gladni trofeja. Liga šampiona je bila uzbudljiva zbog nas, zaslužili smo finale", smatra Srbin kojem je takođe prijala i zimska pauza na koju nije navikao dok je igrao u Premijer ligi.

"Nisam navikao na zimsku pauzu jer toga u Engleskoj nema, a baš mi je bilo potrebno. Dodatno vodim računa o ishrani, a i velika je razlika u Sautemptonu gde se fizički trošiš mnogo više nego u Holandiji. Ovde je uživanje igrati", kazao je Tadić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke