Tadić ljut posle Reala, evo i zbog čega!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.02.2019.
20:36
Izvor: Sportske.net

Srbin imao razloga za nezadovoljstvo.

AP Photo/Peter Dejong
AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa sinoć su poraženi u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Reala, Madriđani su ostvarili pobedu u Amsterdamu od 2:1.

Holanđani su se pokazali u prilično dobrom svetlu, čak su i prvi postigli gol, ali je isti poništio glavni sudija Skomina.

U centru pažnje se našao reprezentativac Srbije Dušan Tadić koji je, po proceni Slovenca, bio u ofsajdu kod udarca Taljafika, ali Srbin smatra da odluka nije bila dobra.

"Nije tačno da sam blokirao golmana. Šta je trabalo da radim, nisam mogao da se sklonim sa terena. Mislim da je gol bio regularan", kazao je Srbin nakon meča.

Veliku kontroverzu podigao je i kapiten "Kraljevskog kluba" Serhio Ramos koji će vrlo verovatno snositi ogromne posledice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 14.02.2019
23:23

Sve je pogrešno, i komentari, ali pre svega sudijske i VAR odluke. VAR soba će dobiti pravi smisao kad u njoj budu sedeli i predstavnici klubova s pravom da traže pregled, kao čelindž u tenisu. Ovako: kad je Tadić pogodio stativu, šutirao je iz potpuno izgubljene ravnoteže - zbog povlačenja od strane Realovog igrača - u šesnaestercu: - siguran sam da bi bio dosuđen penal, da je reagovala VAR soba, ali nije. To je prošlo olako, kao VUUU šansa, stativa, idemo dalje! A kod poništenog gola - greška sudije. Zašto? Ovako: na loptu koju je odbio golman, trči igrač Ajaksa, skače, glavom je upućuje u gol, po sredini. Tadić? Možda je u ofsajdu, mislim da jeste, a ide li na loptu? Ne! Ispred golmana? Da, ako se posmatra iz pravca - kamere, ali golman, koji je iza njega nije u njemu imao prepreku da vidi igrača koji skače i šutira loptu glavom, jer Tadić je iz pozcije golmana bio i metar desno od lopte i tog igrača. Prema tome - nije uticao na igru. To su dve ključne situacije i dva gola za koja je oštećen Ajaks. A posle, umesto 0 : 2, veliki klub Real, koristi šansu za 1 : 0 i utakmica dobija potpuno drugačiji tok. Sudijska ekipo - direktno ste uticali na rezultat!

avatar
adidas forever
Friday, 15.02.2019
02:10

Upravo to što si napisao jeste suština Realovih krađa. Čitam komentare i ne mogu verujem da baš niko nije prokomentarisao više nego očigledan penal nad Tadićem??!! Analizi neopravdano poništenog gola nemam šta da dodam, jer smo upravo to svi videli. I tako umesto 2:0 imamo 0:1, što je klasična priča većine Realovih utakmica u LŠ poslednjih godina. Da li je za Real sviran nepostojeći penal ili protivniku nije sviran postojeći ili im je poništen gol ili im je dosuđen nepostojeći ofsajd u situaciji 1 na 1 sa golmanom ili je Realu priznat gol iz ofsajda ili... sasvim svejedno, to su samo varijacije koje uvek vode jednom te istom: umesto rezultatskog zaostatka od jednog ili dva gola Real ima vođstvo.

avatar
real4ever
Friday, 15.02.2019
15:50

Čitav svijet procijenio, oglasila se i UEFA saopštenjem da je Tadić u ofsajdu i da je uticao na igru, ti izlažeš svoje teorije. Ma da. Neću više da polemišem niti me zanima, da je situacija obrnuta, uopšte se ne bi ni pisalo o ovome. Naravno u pitanju je Real. Kada je Real u pitanju onda idu druga pravila, izvlače se neke druge sporne situacije. Evo ti očiglednih primjera: U Minhenu Bajern dobija penal zbog ramena Karvahala, nije mnogo pisano o tome, u Madridu gol za produžetke postižu iz ofsajda, ni o tome nije pisano, ali je pisano o Vidalovom crvenom kartonu koji je već trebao dobiti mnogo prije. Pisano je o dva gola Ronalda iz ofsajda. Juventus, niko nije pisao o Iskovom neregularno poništenom golu, svi su pisali o penalu u 93. minuti. Takvih primjera ima bezbroj. Naravno ovoliki broj pluseva si dobio od Badr Hari, Štefija i ostalih koji ima po 30 naloga pa me to i ne čudi. Bitno je da neko nešto napiše o Realu negativno, eto ih, ne treba im pozivnica.

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 14.02.2019
23:00

Taljafiko je bio u ofsajdu u trenutku kada Tadic kaci loptu, a cini mi se da kaci. Kakvo bre blokiranje golmana.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
23:21

Nije bio u ofsajdu.

avatar
GoHard
Thursday, 14.02.2019
22:25

Nije tacno da sam blokirao golmana? TI ne moras kontakt s njim imati, ako si ispred golmana ti si napravio faul. Pogledajte utakmicu Torino Udineze i pogledajte zasto je gol udinezea ponisten, igrac stoji 15 metara od golmana, sut je bio sa 25 metara i ponisten je jer je "zaklanjao vid golmanu" samim tim ovo je 10x gora situacija ali se za isto i u toj utakmici i u ovoj upotrebio VAR.

avatar
Badr Hari
Thursday, 14.02.2019
22:02

Nemoj ti nama sada o tome kako nisi mogao da se skloniš sa terena. Da li si bio svestan da igrate protiv Reala? Ako jesi šta ćeš uopšte u šesnaestercu, a kamoli blizu golmana? Ulazak u šesnaesterac Reala je faul u napadu, pad u šesnaestercu zbog faula sa leđa je žuti karton zbog 'simuliranja', ako ti je golman u blizini onda je to blokiranje golmana, pas u šesnaestercu je ofsajd itd. Protiv Reala se igra šutevima sa 35m i to da su ti svi saigrači iza leđa, pa ako uđe... onda će VAR da proceni ispravnost putanje lopte. :D

avatar
Guti
Friday, 15.02.2019
18:54

Meni se čini veoma žalotno da imaš 100X profila i da imaš vremena na svaku. vijest Reala nešto komentirati. Mogu se okladiti da si brez posla i samo još jedan obični gubi dan!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
21:39

Trebao si da propadnes u zemlju ili da postanes nevidljiv kao u Hari(ju) Poteru:-D Ni Kurtoa se nije zalio, to je valjda dovoljan pokazatelj da mu nisi smetao, bar ne preterano.

avatar
Badr Hari
Friday, 15.02.2019
22:45

A kako da Kurtoa zna da mu je Tadić smetao dok mu to ne kaže Skomina? A kada mu je to Skomina rekao onda više nema razloga da se žali. Zato se nije žalio. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.02.2019
01:48