Tadić imitirao Balotelija? Ma, ne...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 12.01.2015.
10:11
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac se istakao protiv Junajteda, pogotkom, ali i proslavom.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Sautempton je u nedelju zabeležio jako bitnu pobedu na Old Trafordu, gde je tim Ronalda Kumana jasno istakao svoje ambicije, kvalitet i snagu sa rivalom za najviši plasman u Premijer Ligi.

Jedan od najistaknutijih pojedinaca na meču bio je Dušan Tadić, uostalom strelac i jedinog pogotka na pomenutoj utakmici.

Donekle iznenađujuće, jedan od najboljih fudbalera Sautemptona čitave sezone meč na Old Trafordu je započeo na klupi, ali je svojim ulaskom uneo živost i potrebnu energiju, rešio meč jednim potezom, a onda u naletu emocija svojom proslavom skrenuo pažnju na sebe još jednom.

Skinuo je dres, napeo mišiće poput one čuvene proslave Marija Balotelija, nije impresionirao Kumana, koji je svom pulenu jedino taj detalj zamerio.

Da li je hteo da imitira Italijana? Ma, naravno da nije.

Kako ističe srpski reprezentativac, od uzbuđenja nije znao kao da reaguje.

„Prelep dan za nas, prelepa utakmica i odličan rezultat. Bilo bi mi draže da je Pele postigao gol iz one akcije, jer zaista više volim da asistiram nego da postižem golove, ali lopta mi se odbila i bio sam koncentrisan, te sam postigao gol. Kada postignete pogodak ne razmišljate o proslavi, radite ono što u tom trenutku osetite.“

„Ne znam zašto sam skinuo dres, to nikada ne radim, ali za sve postoji prvi put.“, kroz osmeh je rekao Dušan Tadić, koji je tek nakon meča saznao da je to bila prva pobeda na Old Trafordu njegovog tima.

„Nisam to znao, ali je jasno da ako želimo da budemo veliki klub moramo da verujemo, da pokažemo hrabrost i želju da pobeđujemo u ovakvim utakmicama.“, istakao je on.

'Incident' sa skidanjem dresa nije bio jedina slikovita situacija koja se desila našem fudbaleru. Dres, ali i kostobrani, bili su u prvom planu i prilikom ulaska na teren.

„Kada smo izašli na teren, ostavio sam dres i kostobrane na klupi, ali kada je trebalo da uđem u drugom poluvremenu, nisu bili tamo gde sam ih ostavio. Ne znam šta se desilo i gde su nestali, ali nije ni važno. Važno je da smo pobedili.“, uvek nasmejan Dušan Tadić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke