Tadić i Sautempton loši, Njukasl ne daje golove bez Mitra na terenu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.11.2017.
17:53
Izvor: Sportske.net

Njukasl je u poslednje tri utakmice postigao samo jedan gol i to kada je Mitrović bio na terenu. Sautempton takođe bez gola i bez boda danas...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Odigrane su još četiri utakmice Premijer lige, a videli smo svega 4 postignuta gola, što baš i nije karakteristično za ovo takmičenje.

Hadersild je uspeo da slavi protiv Vest Bromvič Albiona, videli smo fenomenalan gol Van La Pare, opalio je sa nekih 25 metara, golman gostiju nije mogao ništa u ovoj situaciji.

Domaćin je ostao sa igračem manje kada je Šindler dobio drugi žuti karton u 57. minutu, ali su uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

Svonsi nije uspeo da osvoji niti jedan bod danas kao domaćin protiv Brajtona. Oni su na svom terenu poraženi sa 1:0, a jedini gol postigao je Marej u 29. minutu meča. Nokert je odlično asistirao, Mareja je više pogodila lopta nego on nju, ali je ušla u mrežu.

Utakmica je bila prilično nezanimljiva, golmani skoro da nisu imali previše posla na ovoj utakmici.

Sautempton ponovo nije pobedio, nije osvojio ni bod, bilo je 0:1 protiv Barnlija. Nejtan Redmond je mogao dva puta da savlada golmana gostiju, ali se to nije desilo u prvom poluvremenu. U nastavku, Vouks postiže gol glavom u 81. minutu za pobedu gostiju nakon odličnog centaršuta sa desne strane koji je izveo Gudmundson.

Igrao je naš Dušan Tadić, sve do 76. minuta, ali ni danas nije briljirao.

Nije briljirao ni Njukasl, oni su izgubili 0:1 od Bornmauta, Gejl i Hoselu nisu iskoristili svoje šanse, a Mitrović nije dobio ni minut, ponovo. Kuk je postigao jedini gol na meču i to u 2. minutu nadoknade, nakon kornera je bio najviši u skoku i savladao je golmana Eliota.

Podatak da je Njukasl postigao samo jedan gol u poslednje tri utakmice i to dok je Mitrović bio na terenu bi mogao nešto da vam govori.

Sautempton - Barnli 0:1
Njukasl - Bornmaut 0:1
Svonsi - Brajton 0:1
Hadersfild - VBA 1:0


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Saturday, 04.11.2017
21:01

Da, bas je do toga da li je on na terenu ili ne

avatar
_mladen_
Saturday, 04.11.2017
20:21

Tadicu je forma bas pala, ne moze da se sastavi, ne znam kako mu se to desilo.

avatar
äxwell
Saturday, 04.11.2017
18:59

Ukljucim se u prenos Njukastl-Bornmunt, rezultat 0-0 a Mitar na klupi!! Visoki centarfor koji moze donjeti sva 3 boda a i na drugom kraju braniti kornere sjedi na klupi! A Stoukov flop pa sada i Njukastlov Joselu na terenu konstantno!! Nekako mi bi drago kad ovi postigose gol..E Rafa Rafa..

avatar
Amar Zornic
Saturday, 04.11.2017
18:58

Sta se desava sa Tadicem ? Ovaj Benitez nesto opasno ima protiv Mitra al nece ni on jos dugo na klupi Njukastla