Tadić i ekipa će naterati Ramosa da zažali?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.03.2019.
10:48
Izvor: Sportske.net

Ajaks nije bez šansi, ako se sve uzme u obzir...

AP Photo/Peter Dejong
AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Ajaks je nesrećno izgubio na svojoj Areni od Reala, ispromašivali su se, 2:1 je bilo na kraju za Madriđane, ali mnogi smatraju da nije gotovo.

Naime, bez Serhija Ramosa koji je namerno dobio žuti karton i pored toga što će propustiti ovaj meč, čeka ga i još jedan kazne u eventualnom četvrtfinalu, Holanđani se nadaju da bi mogli da iznenade velikog rivala.

"Ovo je njihova poslednja šansa za trofej, daće sve da ostanu u trci za Ligu šampiona
", kaže Ten Hag, trener "Kopljanika".

"Modrić i Ramos su sjajni na sredini terena, ali Ramos je lider, ne samo odbrane, bez njega, psihološki biće veoma teško za Real", nadaju se u Ajaksu.

Na kraju krajeva, prisetimo se prošle godine kada je Juventus stigao 0:3 iz prvog meča, tada je Real bio bez Ramosa, presudio je sudija Oliver penalom. Istina da Ajaks nije Juve, ali sa druge strane i ovi "Los Blankosi" bez Ronalda nisu isti tim, pa ne treba otpisivati "Amsterdamerse".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 05.03.2019
17:41

Nije Ajaks nesrećno izgubio od Reala, nego ih je pokrao Skomina, kao što ni večeras neće nesrećno izgubiti, već će ih pokrasti Felix Brych, koji spada u Realovu tešku artiljeriju. Maksimalno što Ajaks može večeras je da natera Brycha na brutalniju krađu (tipa isključenja više od jednog Ajaksovog igrača i sviranja više od jednog izmišljenog penala) ukoliko ne bude dovoljno standardno sviranje izmišljenih faulova u zoni šuta, pokazivanje izmišljenih žutih kartona igračima Ajaksa, sviranje kornera za Real umesto gol-auta i prekidanje Ajaksovih kontri zbog izmišljenih faulova u napadu Realovih igrača. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.03.2019
12:01

Sudija pr-Oliver. Presudio je mozda i sudija u prvom mecu jer nije svirao onaj penal za domacina.

avatar
GoHard
Tuesday, 05.03.2019
20:21

Presudio je Real navijacima ostalih klubova pa od nekada velikih 7 sad su to mizernih 7 za Real ;)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 06.03.2019
19:23