Tačno u podne, ovako izgleda put do evropskih trofeja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.07.2020.
08:37
Izvor: Sportske.net

Oči fudbalskog sveta uprte u Nion, avgust posvećen završnici evro-kupova.

Epa/Valentin Flauraud
Epa/Valentin Flauraud

Povezane vesti

Danas je glavna tema žreb za evropske kupove, nacionalni šampionati će biti završeni za dvadesetak dana, u avgustu nas čekaju evro kupovi, znaju se domaćini, završnica LŠ je u Lisabonu, osvajača LE dobićemo u Frankurtu.

U četvrtfinalu lige šampiona su Atletiko, Atalanta, RB Lajpcig i PSŽ, poslednjih osam biće kompletirano 7. odnosno 8. avgusta, Juve juri 1:0 prednost Liona, Bajern treba da overi 3:0 iz Londona u Minhenu, Barsa ima 1:1 protiv Napolija, zlatni gol iz prvog meča u gostima, a derbi će biti na praznom "Etihadu", Siti je dobio 1:0 u Madridu, ali Real se ne predaje.

Od četvrtfinala se igra jedan meč, dakle na ispadanje, jer nema vremena, igraće se od 12. do 23. u Lisabonu na stadionima Sportinga i Benfike, finale je na "Lužu".

Žreb nema nikakvih ograničenja.


baner

Sat kasnije saznaćemo i raspored završnice LE, i tu treba da se 5. i 6. avgusta kompletiraju parovi četvrfinaka, Olimpijakos protiv Vulvsa, bilo je 1;1 u prvom meču u Grčkoj, Gersi jure prednost Leverkuzena od 3:1,  nemoguća misija.  Volfsburg poraz od Šahthjora kod kuće od 2:1, Bašakšehir ima 1:0 protiv Kopenhagena, Frankurt je jednom novog u četvrtfinalu, 3:0 protiv Bazela, a Junajted je pregazio Linc 5:0 i revanš je samo formalnost. U osmini finala nisu igrali Hetafe protiv Intera i Roma protiv Sevilje, tu će na neutralnom terenu biti poznati putnici u četvrtfinale, dakle igraće se po jedna utakmica.

A onda "fajnal ejt", od 10. do 21. avgusta u Nemačkoj, Keln, Duizburg, Dizeldorf i Gelzenkirhen.

Inače, biće napravljen i kostur posle četvrtfinala, dakle praktično će svaki klub znati šta mora da uradi kako bi osvojio trofej.

Vidimo se u podne!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
House Anfield
Friday, 10.07.2020
11:47

Koliko ja znam rezultat između Reala i Sitija je bio 1:2 ako se ne varam.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 10.07.2020
08:57

Siti je pobedio 2-1