Svlačionica uverena, Konte režira smenu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.03.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

Razlog je prizeman, teško je u ovo poverovati, ali neki njegovi potezi navode na ovakva razmišljanja...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Engleski mediji tvrde da Konte namerno provocira Čelsi, pokušavajući da postigne da ga smene.

Naime, priča je krenula iz svlačionice, igrači smatraju da on nekim nelogičnim potezima, poput igranja bez napadača u stvari želi da isprovocira smenu pre kraja sezone koja bi mu donela ogromnu odštetu.

Nema nameru da ostane u Čelsiju, iako ima ugovor još godinu dana, razlog je jednostavan, ne vidi da klub želi i hoće da se trka sa rivalima iz Mančestera, niti da hoće da ulože novac da bi smanjili jaz.

Iako nije prvi kandidat za klupu PSŽ, ako Venger opet odbije Parižane i ostane u Arsenalu, Italijan bi izbio u prvi plan.

Kakvi su detalji ugovora sa Čelsijem?

On nije produžio ugovor, iako je dobio povišicu posle osvajanja titule, a ako ga Čelsi otpusti pre leta, moraju da mu isplate oko 15 miliona evra.

Čelsi je u prošlosti već isplaćivao ogromne sume, priča se da je Murinjo posle smene dobio čak 30 miliona, da je Viljaš Boaš uzeo oko 15 kada je smenjen posle nekoliko meseci, prevremeni raskidi su mnogo koštali "Plavce".

Naravno, Konte bi mogao da zahteva i odštetu ako bude smenjen na leto, odnosno poslednju godinu plate, ali se veruje da je njegova pozicija takva da je spreman da ode, jer želi novi posao.

Ima ponudu iz Italije, ali je ona mnogo finansijski slabija, kao selektor "Azura" bi zarađivao tri puta manje nego u Čelsiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Friday, 09.03.2018
12:43

Bio mi je kul lik kad se tek pojavio u Juventusu, s vojničkim stavom i metodama, podigao je ekipu nakon izbacivanja u Seriu B. Ali kroz godine mi je postao toliko aljkav i antipatičan, da sve što sada radi ide protiv njega zbog plakanja oko transfera, novca, kojekakve nepravde i slično

avatar
Blackmamba24
Friday, 09.03.2018
11:58

Nije fer ovo prema navijacima

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 09.03.2018
11:56

karma. oterali murinjo a sad im se ovaj nakacio

avatar
amigo999
Friday, 09.03.2018
11:08

Dobro jutro Kolumbo:):)

avatar
Friday, 09.03.2018
10:59

Don Antonio ostani i spametuj se!

avatar
Marcos Alonso
Friday, 09.03.2018
10:59

Protiv barselone je igrao takodje bez klasicnog napadaca ali je igra bila daleko bolja i taktika je bila umjetnost,ovo protiv sitija je bilo rasulo jer je bilo totalno nezalaganje i mislim da je nesto drugo u pitanju