Svlačionica upisala još jedan minus, Sari već "bivši"?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.02.2019.
09:29
Izvor: Sportske.net

Igrači šokirani tretmanom jednog od veterana, što je samo razlog više da okrenu leđa treneru. Fudbaleri uvereni da je kraj blizu...

Adam Davy/PA via AP
Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Novi problemi za Mauricija Sarija u Čelsiju.

Naime, osim poraza u šampionatu, kao i neslaganja sa njegovim tvrdoglavim insistiranjem da ništa ne menja, iako je tim primio deset golova u dva poslednja meča PL, svlačionica je nezadovoljna kako se odnosi prema Kejhilu.

Italijan je naime ostavio Kejhila na vetrometini, nije problem što kapiten ne igra, već što ne sedi ni na klupi, odnosno nijednom nije bio u konkurenciji od početka godine.

Očekivalo se da bi mogao da bude deo tima u LE, ali Sari ostaje pri svome, a kažu da su stariji igrači šokirani takvim tretmanom svog kapitena koji je dugo u klubu i zaslužio je bolji odnos, iako napušta Čelsi na leto.

On je čak ove zime odbio Juventus jer je želeo da ostane na ostrvu, i da mirno izabere klub na kraju sezone.

Inače, igrači su uvereni da je odlazak Sarija blizu, da će, ako izgubi finale Liga kupa, ili bude eliminisan već u ponedeljak od Junajteda u FA kupu dobiti otkaz.

Uz to, klub zamera Italijanu što je Kantea jednostavno gurnuo u stranu, Francuz se ne može prepoznati.

U svakom slučaju, niko ne veruje da će Italijan završiti sezonu na klupi, Abramovič se ne pojavljuje u Londonu od kada mu je uskraćena viza, ali svakako da vodi klub preko Granovskaje i Brusa Baka.

Šta će se desiti u narednih par nedelja ostaje da vidimo, tek sva je prilika da će Italijan postati još jedan u nizu trenera koji nisu baš potrajali na "Stamford Bridžu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SuperFrank8
Saturday, 16.02.2019
16:47

Hoće li nekada Chelsea da nađe trenera koji nije ego manijak.. 😅

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 16.02.2019
13:53

Boljeg ne mogu dovesti tako do kraja sezone treba ostat. Jedino treba ga otpustit ako dozivimo jos jedan onakav potop. Boljih nema na trzistu i koji ima ne verujem da bi dosli. Mislim da jednostavno nije problem u treneru vec igracima ali to je ipak duboka tema i to samo neko interno zna.