Svi znamo šta večeras čeka Pogbu, a Murinja?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 07.11.2018.
12:38
Izvor: Sportske.net

Derbi na "Alijancu", paradoksalno, i jedni i drugi tvrde da to nije najvažnije, a ono što je možda bitnije od rezultata je Pol Pogba, potpuno je zasenio čitav meč.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Pol Pogba večeras u Torinu, demantovao je da je tužan što nije u Juventusu.

"Izgledam li vam tako", pitao je novinare juče, ali i rekao da je cilj da pokaže klubu u kome je proveo predivne godine da je zreliji i da je bolji igrač.

Mnogi se neće složiti, mnogo je kritika na račun Francuza, ali nije tajna da Juventus želi da ga vrati na "Alijanc" i da veruje da ovo što gledamo u Junajtedu nije pravi Pogba.

Večeras će biti dočekan kao heroj, cilj je da se izazove nostalgija i da mu se poruči da su vrata otvorena.

Junajted je navodno tražio Dibalu u zamenu, ali od toga nema ništa, Juventus je eventualno spreman da uz novac doda i Benatiju koji želi da igra, a sigurno da je Murinju štoper te klase potreban.

Juventusovi navijači, makar deo, se zalažu da se ne zviždi ni Žozeu Murinju. Na "Old Trafordu" su ga vređali, jasno zbog toga što je trenirao Inter, ali i nekih njegovih ranijih izjava, mada od kada je otišao iz Italije o Juventusu je uvek govorio kao o primeru kako treba voditi klub, ulagati u igrače i tretirati trenere.

Murinjo je pred utakmicu rekao da ona nije odlučujuća da će igrati da pobede, ali da za njih sudbina se rešava protiv Valensije i Jang Bojsa. Juventusu je dovoljan bod da obezbedi plasman u osminu finala posle tri pobede, ali ni oni neće kalkulisati.

Alegri je imao mnogo problema sa sastavom tima, Bernadeski, Košta, Džan su samo neki od igrača koji su povređeni, Mandžukić je rovit, pa će ga čuvati za Milan narednog vikenda.

Paradoksalno, za Juve je taj meč važniji, jer su u Ligi šampiona realno vrlo blizu prvog mesta u grupi.

Oporavio se Kjelini, pa će odbrana biti kompletna, Kanselo, Kjelini, Bonući, Aleks Sandro, u sredini se uz Pjanića i Bentankura vraća Kedira, Matuidi je takođe povređen ali biće na klupi, a u napadu, uz Kuadrada i Ronalda, u samom špicu će igrati čovek koji je rešio meč pre dve nedelje na "Old Trafordu", Paulo Dibala.

Što se Murinja tiče, on će biti bez Lukakua, sa Rašfordom u špicu, igrače 4-3-3, ne namerava da se brani, Jang, Smoling, Lindelof i Šo će biti ispred De Hee, Matić, Pogba i Fred na sredini, Marsijal, Sančez po bokovima, kako rekosmo mlađani Rašford igraće na poziciji centralnog napadača.

Valensija i Jango Bojs igraju od 18:55, pa će i Italijani i Englezi imati jasniju situaciju pred svoju utakmicu, kada je tabela u pitanju.

Meč na Alijancu počinje u 21 čas, čeka se gol Ronalda koji u dva meča ove sezone u LŠ nije postigao pogodak, prošle godine je u novom pohodu Reala na krunu dao 15 golova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 07.11.2018
18:49

Sine vrati se kuci Ovi u Manshesteru te bas ne vole Njima si cirkusant ili sta ja vec znam Nama si dobar

avatar
Unsullied
Wednesday, 07.11.2018
15:24

Pogba jedino da postinge 40 golova u sezoni da bi vama bio dobar , decko je i prosle i ove godine glavni sraf u timu a to sto se glupira na instagramu nema veze sa njegovim fudbalskim znanjem