Svi znamo šta će igrači Junajteda raditi 13. maja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.05.2019.
11:18
Izvor: Sportske.net

Solskjer sprema šok terapiju za narednu sezonu...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Junajteda neće odmah na "ferije" kada se 12. maja završi sezona.

Naime, Mančester Junajted igra poslednji meč za devet dana, do kraja prvenstva su ostale još dve utakmice, protiv otpisanih Hadersfilda i Kardifa.

Ali i šest bodova iz poslednja dva kola će, čini se, biti nedovoljni da se ostvari plasman na četvrto mesto, odnosno u Ligu šampiona.

Junajted će završiti u LE, što znači kaznu od 25% za sve igrače, kada su primanja u pitanju, na ovaj način klub se zaštitio od neuspeha i izgubljenih sredstava jer ne igra u evropskoj eliti.

Ali, oni se neće pozdraviti i otići na odmor. Svi su obavezni da se sutradan pojave u Karingtonu, trening centru, Solskjer će održati razgovore sa timom i pojedinačno igračima gde će uz analizu sezone biti izloženi i zahtevi za sledeću, odnosno planovi kluba, kao i način na koji će igrači morati ubuduće da se ponašaju.

Navodno je šokiran ne samo neprofesionalizmom već i fizičkim stanjem tima koji je nasledio. Igrači će biti obavezni da se pridržavaju pravila o treninzima tokom odmora, kako bi spremni dočekali početak priprema u julu.

Inače, recimo i to, da je prema zvaničnoj statistici Junajted pretrčao najmanje u ligi, zajedno sa Kardifom i Vest Hemom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke