Svi su čekali Nojerovo obraćanje, evo šta je imao da kaže!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.04.2019.
18:02
Izvor: Sportske.net

Pomislili su mnogi da će Manuel Nojer saopštiti planira povlačenje zbog učestalih problema sa povredama, ali to nije bio povod za sazivanje današnje konferencije za medije.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Juče sazvana konferencija za medije zabrinula je mnoge navijače minhenskog Bajerna koji nisu znali šta je povod za obraćanje Manuela Nojera.

Kako je iskusni čuvar mreže imao učestalih problema sa povredama ne čudi što su neki zaključili da razmatra povlačenje, ali to ipak nije bio razlog za Nojerovo obraćanje.

Kapiten minhenskog Bajerna rekao je da ga nova povreda nije obeshrabrila i da veruje da će do kraja sezone ponovo biti spreman za takmičarske mečeve.

"Teško je reći u ovoj ranoj fazi. Cilj je da se oporavim što pre. Mislim da je utakmica sa Lajpcigom neki realan cilj", rekao je Nojer i tako denamtovao glasine da razmišlja o povlačenju.

Reprezentativac Nemačke i golman Bajerna povredio se u duelu sa Fortunom Dizeldorf i zbog toga će u završnici sezone mrežu bavarskog giganta braniti Sven Ulrajh, golman koji je bio prvi izbor stručnog štaba i tokom većeg dela prethodne sezone.

"Imao je neke sjajne partije i dobra izdanja. Definitivno nisam zabrinut", kazao je Nojer tim povodom.

Pet kola pre kraja sezone u Bundesligi Bajern vodi na tabeli sa bodom više u odnosu na drugoplasiranu Borusiju iz Dortmunda.

Ukoliko se Nojerove prognoze pokažu tačnim, prvi golman minhenskog Bajerna mogao bi da se vrati među stative do 11. maja i utakmice pretposlednjeg kola sa RB Lajpcigom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke