Svi složni - Lionu poklonjeno prvo poluvreme

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.02.2020.
11:02
Izvor: Beta

U Juventusu realni i svesni svojih grešaka.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Trener fudbalera Juventusa Mauricio Sari rekao je da za pobedu u utakmici Lige šampiona nije dovoljno da se dobro odigra samo jedno poluvreme.

Juventus je sinoć u Francuskoj izgubio od Liona sa 0:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Jedini gol postigao je Luka Tusar u 31. minutu.

"U prvom poluvremenu lopta je išla presporo. U drugom je bilo mnogo bolje, ali u Ligi šampiona nije dovoljno igrati samo jedno poluvreme. Ne znam zašto nisam uspeo da objasnim mojim igračima da lopta mora da ide mnogo brže. Na prethodnom treningu je bilo mnogo brže", rekao je Sari.

Fudbaler Juventusa Aron Remzi rekao je da je Lion potpuno iskoristio prednost domaćeg terena.

"Znali smo da će biti teško igrati u Lionu. Imaju nekolicinu sjajnih igrača i navijače koji ih podržavaju. Znali smo da nas čeka teško veče, a oni su to iskoristili. Pokušali smo da ih slomimo, ali nismo uspeli. Još smo u ovom duelu, ima mnogo do kraja, oni će sada morati da dođu na naš stadion i nadam se da tamo možemo da preokrenemo stvari", dodao je velški fudbaler.

Fudbaler crno-belih Danilo rekao je da je njegova ekipa poklonila prvo poluvreme Lionu.

"Ne možemo da poklonimo protivniku prvo poluvreme u tako važnom takmičenju. Svesni smo da smo to uradili i moramo da radimo na tome. Uvek moramo da igramo agresivno, kao u drugom delu meča, kada smo praktično tokom celog poluvremena držali loptu i pokazali hrabrost i inicijativu. Revanš pred našim navijačima je obaveza da napadnemo, da postignemo gol i plasiramo se u narednu fazu Lige šampiona", dodao je Brazilac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 27.02.2020
12:24

Losa igra , losa sreca , nista nije gotovo , ali bice tesko , posebno ako prvi primimo gol

avatar
Oldboy
Thursday, 27.02.2020
12:06

Ajde pošto nećeš da objavis, da prenesem ja. Dakle Sari je rekao da bi u Italiji dobili dva penala što nije slučaj u Evropi i na to će morati da se naviknu. Kraj citata

avatar
Marchisio8
Thursday, 27.02.2020
12:24

Такође је додао “Не знам зашто интеристи коментаришу Европска такмичења,када су учешће у истом завршили против Барселоне Б” .

avatar
Oldboy
Thursday, 27.02.2020
13:16

Pitaj Sarija, ja stvarno ne znam

avatar
Don Luciano
Thursday, 27.02.2020
13:13

Ajde reci posteno jer si jedan od realnijih navijaca na sajtu,da li je bio penal nad dibalom,nad ronaldom nije i ja se tu slazem...