Svi hvale Mitra! Evo šta je Jokan rekao o njemu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2018.
15:39
Izvor: Sportske.net

Košmar u režiji Rafe Beniteza sada je iza našeg reprezentativnog napadača. Dolaze njegovi bolji dani...

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Znate već da je Aleksandar Mitrović tokom prvog dela sezone bio u nemilosti svog trenera u Njukaslu, da je očajnički želeo da promeni sredinu tokom zimskog prelaznog roka i to mu je uspelo bukvalno u poslednjim minutima zimske pijace posle pravog filmskog zapleta i neuspelog transfera u Anderleht.

Završio je u Fulamu, što je po mnogima za njega u ovom trenutku idealna opcija, pogotovo što ekipu sa ''Krejven Kotidža'' predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović.

Proteklog vikenda se našao u startnoj postavi Fulama u trijumfu nad Aston Vilom (2:0), ali iako se nije upisao u strelce, popularni Mitar nailazi na brojne pohvale, i od navijača, i od novinara, kao i od svog trenera Slaviše Jokanovića.

''Iako nije bio strelac, Aleksandar Mitrović je odigrao odličnu utakmicu za nas. Odlično je držao loptu i imao pozitivan uticaj na igru. Njegovo kretanje kod prvog gola omogućilo je više prostora Sesenjonu da postigne važan pogodak.

Nažalost, Mitrović nekoliko meseci nije igrao, ali verujemo da ćemo mu pomoći da bude u sve boljoj formi u narednim utakmicama''
,
istakao je Jokanović.

Fulam je posle utakmice postavio pitanje navijačima kako ocenjuju Mitrovićev učinak i u njihovim komentarima ima dosta pozitivih reakcija.

''Odličan fudbaler, treba mu minutaža'', ''Baš ono što nam je trebalo'', samo su neki od njih...
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Monday, 19.02.2018
18:52

Prosle sedmice su ga pljuvali ovi isti navijaci. A meni admin nije pustio komentar kad sam napisao da je Mitar igrao od starta (kao odgovor nekom ko je rekao da je usao u 74 min)

avatar
3x3
Monday, 19.02.2018
16:53

Nije njegov posao da daje golove vec da se krece, ali je zato posao levog beka da daje golove. Ma, ajte molim vas...

avatar
Borke
Monday, 19.02.2018
17:06

Sesenjo je na dosta utakmica ove sezone igrao spica

avatar
Čeki
Monday, 19.02.2018
18:00

Sesenjon je pre bio krilo, pa je provodio vise vremena u napadu, tako da i sad vise provodi vremena u napadu nego u odbani i daje mu se soloboda. Kad bi otisao u nekog velikana ili jaci klub, to bi ga limitiralo jer ne bi smeo toliko u napadu da bude morao bi vise odbrani da se posveti.