"Sveti gral" je blizu, Liverpul dobio derbi, Gvardiola će pričati samo o suđenju!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.11.2019.
19:23
Izvor: Sportske.net

Liverpul čini se dugi niz godina nije bio u ovakvoj situaciji, hoće li čekanje na na titulu biti završeno? Sudija Majkl Oliver će biti meta Sitija u narednim danima?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Košmaran start derbija za Mančester Siti, iako su preuzeli inicijativu na početku već nakon pet minuta "Enfild" je proključao. Svemu je prethodio napad Sitija, lopta je pogodila u ruku Aleksandera Arnolda. Gosti su reklamirali penal, međutim Majkl Oliver je ostao nem.

U kontri, odbijena lopta stiže do Fabinja koji je raspalio sa 20 metara, Bravo nemoćan, ovo je ono što je bilo potrebno Klopu, rani gol. Posle toga je Sterling probao glavom, ali je novi šok usledio nekoliko minuta kasnije.

Još jedna kontra, sjajno se otvorio neumorni Robertson je idealno centrirao, Salah glavom postiže šesti gol u sezoni, 2:0, Siti na kolenima.

Napadali su "Građani", imao je Aguero šansu, prva odbrana Alisona. U jednoj situaciji su i Kun i Sterling kasnili na centaršut, da se gost vratio pitanje je šta bi bilo.

Anhelinjo je imao šansu posle pola sata, levi bek Liverpula je šutirao, da Van Dajk nije zakačio šut, lopta bi umesto što je okrznula stativu završila u golu.

Ali, ovo je godina Liverpula, u to nema nikakve sumnje. Do poluvremena su iz kontre mogli i sve da reše, u dva navrata je šutirao Bobi Firmino, drugi put je Bravo odbio loptu nogom.

U 40. minutu Aguero opet u prilici, kao da je proklet na "Enfildu", nikada do sada na ovom stadionu dao gol.


Liverpul

Rani golovi otvorili su meč, do kraja poluvremena, bomba Salaha, Bravo je napravio paradu, sa velikom prednošću "Redsi" su otišli na odmor.

Na startu drugog dela presuda, fantastičan centaršut Hendersona, Bravo je ostao na liniji, na drugoj stativi Sadio Mane pogađa za 3:0.

Nakon toga napadi Sitija, Lovren je izblokirao Sterlinga, ali bilo je jasno nakon pedesetak minuta da su stvari gotove...

Bilo je još nekoliko dobrih akcija, Sterling je tražio penal, kada ga je Mane odgurnuo.

Siti ipak uspeva da posle duge akcije golom Bernarda Silve smanji rezultat. Portugalac je pogodio sam ugao nemoćnog Alisona. Odmah posle toga Gabrijel Žesus ne uspeva da sprovede loptu u gol.

Imaće Gvardiola mnogo zamerki, desetak minuta pre kraja je lopta opet pogodila u ruku Aleksandera-Arnolda, Oliver ponovo ništa ne svira. Pep je poludeo, počeo da se raspravlja sa publikom.

Rezultati:

Norič - Votford 0:2
Čelsi - Kristal Palas 2:0
Totenhem - Šefild 1:1
Sautempton - Everton 1:2
Njukasl - Bornmaut 2:1
Barnli - Vest Hem 3:0
Lester - Arsenal 2:0
Mančester Junajted - Brajton 3:1
Vulvs - Aston Vila 2:1
Liverpul - Mančester Siti 3:1

Liverpul ima 34 boda, slede Lester i Čelsi sa po 26, Mančester Siti ima 25, Šefild Junajted i Arsenal po 17, Mančester Junajted, Vulvs i Bornmaut po 16....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

188 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Monday, 11.11.2019
14:08

Arnold imao vise odbrana nego alison 😂

avatar
Markyc
Monday, 11.11.2019
01:08

Liverpul je bio bolji i zasluzeno pobedio. Ali moram da primetim koliko su navijaci liverpula iskompleksirani. Cast izuzetcima stvarno ali to mi zaista upada u oči. Generalno deluju kao neka sekta, a nisam jedini koji tako misli.

avatar
Red blood
Monday, 11.11.2019
16:22

Objasni?
Vidi ovako..ovde navijaci Utd-a,Celzija,Arsenala i DVA navijaca Sitija navijaju za Siti.
Ne za svoj klub,vec samo i iskljucivo da Liverpul ne dobije i ne osvoji titulu.
Jer tad pada i ona jedna jedina stavka o 30 godina bez titule,o luzerskom mentalitetu,o Klopu kao prevari od trenera,o Van Dajku koji je prosecan stoper,o Salahu half-season wonderu i tako dalje..
Citam komentare da se Liverpul neverovatno gura od strane sudija i ne mogu dovoljno da se ismejem.
Jer do ovog meca apsolutno nijedan Liverpulov gol nije bio sumnjiv..nijedna situacija nije bila sumnjiva oko penala protiv Liverpula.
A Liverpulu nisu dosudjena 2-3 penala,koji su bili ozbiljniji od Trentove ruke pred kraj meca.
Plus onaj nedosudjen faul,posle koga Junajted postize gol iz kontre.
I sad nakon svega..ko je u sekti?
Navijaci Liverpula,koji navijaju za svoj klub,ili svi ostali koji navijaju za Siti?
Ok,ako ne navijas za Siti,ne odnosi se na tebe,ali u tom slucaju si u velikoj manjini.

avatar
Alison u zemlji cuda
Wednesday, 13.11.2019
01:24

Alex DeLarge
Koji se to tim emotivno ne isprazni nakon osvajanja titula?
Dortmund nije imao bolju ekipu nego Liverpul i nije branio ligu u sezoni kad su zavrsili kao sedmi kad je Klop otisao. Dosta si se nalupao.

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 12.11.2019
02:31

Kako tacno "pada" ta stavka? Je l ti kapiras da fudbal nece prekinuti da se igra kad Liverpul osvoji titulu? Mislis da je jedna u 30 godina dovoljno za klub koji sebe smatra gigantom? Duze, to je blamantno. Moraju da osvoje 5 u narednih deset godina da bi prestalo da se prica o luzerskom mentalitetu. Pobednik se ponavlja, u tome i jeste caka. Jednom u 30 godina, onda si Halejeva kometa... Klop nije prevara od trenera, on ima probleme nakon ostvarivanja uspeha koje ce i navijaci Liverpula videti vrlo bryo. Zbog stila liderstva, u kome je on Mesija koji vodi igrace do obecanje zemlje, ekipe mu se obicno totalno emotivno isprazne nakon realizacije ciljeva. Pa je Dortmund sa mnogo boljim ekipom nego sto sad ima LIverpul biou zoni ispadanja tamo negde u Decembru, u sezoni u kojoj je branio titulu. Klop je odlican trener, ali ne ume da traje... Za Van Dajka niko nikad nije rekao da je prosecan stoper, a Salah ipak nije ono sto se cinilo prosle sezone, iako je nesumnjivo odlican igrac...

avatar
Savoa
Tuesday, 12.11.2019
01:14

Tacno buraz, smeta im sto smo uvek i kad smo bili losi bili bolji, ko prati razume.

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 11.11.2019
23:28

Lepo, da ne moram ja kucati, smori me vise rasprava sa ovakvima. Konstantno NAS napadaju, a mi smo za sve izgleda krivi.

avatar
xman
Monday, 11.11.2019
17:43

A zasto mislis da smo sekta? Bas me zanima ako moze neki argument

avatar
Savoa
Monday, 11.11.2019
01:04

Siti nista nije ostecen. Ne znam sta lupate, jedina sporna situacija je ruka Arnolda pred kraj meca. Sudija je stojao pored i video jasno sve i doneo odluku.

avatar
Lav
Monday, 11.11.2019
00:18

Imamo naj skupljeg golmana, dva najbolja beka na svetu, najbolji igrač Evrope je naš zadnji, imamo 6 hi class srednjaka, imamo SFM napad..
A sve zbog sudija smo prvi u PL i šampioni Evrope.. Al uživam..

avatar
BlueMoon
Sunday, 10.11.2019
23:31

Pozivam navijace Liverpula sa sajta na oprez,jer vidim da se bas puno prica o toj tituli.Poslije ako(kad) ponovo isklizne velika prednost tuga ce biti samo jos veca.Prosle sezone sam nakon +7 u Decembru ponavljao da se bodovi u Maju broje,ove ponavljam isto.

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 11.11.2019
23:38

Mi to svi znamo brate, ni jedan navijac liverpula nista jos ne slavi, odmah da ti kazem :)

avatar
äxwell
Tuesday, 12.11.2019
00:50

A ko to prica o tituli?! Opet se ubacuju rijeci u usta i pravi neka lazna slika! Kao sto nismo prosle sezone pricali o tituli ne pricamo hvala Bogu ni ove..Nadamo se naravno, to je normalno, al moze se jos mnogo toga desiti..Nista nije zagarantovano.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 10.11.2019
22:19

Mrzim Celavca i voleo bi (ako moram birati izmedju te dve ekipe) da Liverpul uzme titulu ali koliko sudije guraju Liverpul to nije humano.

avatar
äxwell
Tuesday, 12.11.2019
00:52

Izgubili bodove protiv Uniteda zbog greske Klatenburga, skoro, al skoro izgubili protiv Vile nakon onog ponistenog gola Firmina. Protiv svraka na Enfildu ono hrvanje protiv Matipa nije svirano kao penal...I sve to vec u prvih 11 kola..E to nije humano bracala!

avatar
BlueMoon
Tuesday, 12.11.2019
21:59

Protiv Lestera pri rezultatu 1-1, prekidanje napada 3 na 1 zbog simuliranja Van Dajka? To malo ko spominje,ali to je jedina situacija u kojoj je Liverpul poguran od sudija ove sezone,prije utakmice u nedelju...

avatar
äxwell
Tuesday, 12.11.2019
20:10

Produzivanje? Mislis onih 5 minuta?! Zasto to ljudi uopste spominju?! Pojavio se VAR, utakmice se mnogo sjeckaju i prekidaju, i shodno tome sudija ce produziti utakmicu. Pobjednicki gol je postignut u 4toj minuti btw! I u vecini utakmica sudije naklonjene?! Kako to jte?! Upravo ti kazem gdje smo mi sve izvukli deblji kraj...Ni jedan bod nije osvojen uz pomoc sudija! Samo su izgubljena 2 boda protiv Uniteda! Jednostavno nemas primjer da mi navedes gdje su to sudije naklonjene?! Pratim Lvp i znam sta pricam.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 12.11.2019
19:03

Da a produzivanje protiv Vile? Ne kazem da nije bilo gresaka al u vecini utakmica su sudije naklonjene!

avatar
noockey
Sunday, 10.11.2019
22:16

Jos 23 finala... mozda 22. Posle aston vile smo konacno pokazali moc. Jer igrali smo protiv najorganizovanijeg tima u PL i sampiona. E sad, kad ovako odigramo protiv sitija, uopste mi nije zao onog nerviranja protiv pukija vile utd i sl. Ovde je bitno odigrati a male utakmice dobiti na bilo koji nacin. Robertson odlican, trent dobio dostijnog rivala i imao je problema sto je i ocekivano, lovren da ume ispucati loptu bio bi medju boljim cb u pl. Mane zver, henderson odlican a djini i fabinjo bez greske. Salah konacno i samo malo fali da proradi e tad cu pisati o tituli, jer je trenutno samo opasnost po svaki tim, ali kada krene da ulazi e tad ce svi biti u problemu. Dao bih 80M za vardija odmah 1.1. YNWA

avatar
T. Henry
Sunday, 10.11.2019
22:00

Kod prvog igranja rukom prvo je Bernando Silva igrao rukom, pa Arnold. Drugi gol Liverpula čist, kao i treći, kod gola Citya faul u napadu, nakon toga penal za City jeste bio, tu je sudija pogrešio

avatar
Paul Kersey
Monday, 11.11.2019
14:13

Nije bio. Ruka uz telo.

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:47

Sto je najbitnije Lvp je rjesio sve utakmice protiv top6 timova plus Lester i do 22 kola po meni ima utakmice koje mora dobiti. Dok je Siti igrao samo protiv Sparsa i Lvpa! I opet imaju minus od 9 bodova!

avatar
Бојовић Милан
Sunday, 10.11.2019
21:43

Posle ovoga Siti može svim silama da krene na LŠ, od lige nema ništa

avatar
äxwell
Tuesday, 12.11.2019
00:53

LS nece sigurno osvojiti.

avatar
Paul Kersey
Sunday, 10.11.2019
21:16

A na leto, ako Bog da, kao šampioni najatraktivnije lige na svetu i svetski prvaci, potpisujemo ugovor sa Nike, još novih marketing ugovora, od FA dobijamo stotinjak miliona, pojačavamo se po svim linijama i gazimo sve. YNWA!

avatar
5Agger5
Sunday, 10.11.2019
21:12

Evo malo objasnjenja za tamno i svetlo plave plastikanere. Kada je ruka sa dlanom uperena ka zempji to po uefinim pravilima nije penal. Procitajte pravila. Prvi penal nije mogao biti jer je bernardo prvo osigrao rukom.u 62minutu levi bek sitija odigrao laktom u svom kaznenom, isto napucan kao i arnold - niko o tome ne govori. Ovo je realna pobeda bez da je ista dosudjeno u korist Liverpula. Bili smo bolji, titula ako dodje bice zasluzena, ove sezone Klop drzi casove fudbala svim trenerima trenutno u PL. Kad Pep ode iz PL klop ce osvojiti 5/7PL garantujem.. sportski pozdrav za sve neutralne i realne navijace.

avatar
InSanity
Sunday, 10.11.2019
21:15

Dzaba se prica. Svi znaju pravila. Ali ljudi zele hejt. Nazalost. A i ljubomora..

avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.11.2019
21:54

Prvo Klop ce posle ove sezone biti jos najvise dve sezone u Liverpulu kako je i sam rekao a ovu prvu recenicu sto si napisao tesko da i sam verujes u to... Znaci igrac na gol liniji sprecava gol ali eto nije ruka jer mu je ruka sa dlanom uperena ka zemlji loooool

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:02

Dajem ruku da je Siti pobjedio ovako, da niko, ama bas niko, osim navijaca Lvpa ne bi nista spomenuo! Pa eto prosle sezone Kompany zamalo slomi nogu Salahu onim krvnickim startom u utakmici za 6 bodova i niko rijeci nije spomenuo! Dupli standardi..!

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 10.11.2019
21:39

Svi popucase od ljubomore, ne znam kako izgledaju nase drage kolege forumasi, ali samo zalepi facu Geri nevila na neko tijelo i eto ti bar otprilike izgled.
Popucase od ljubomore i sad ih je strasno strah da ce izgubiti jednu jedinu notu o Liverpulu koju imaju da sviraju, pricu o 100godisnjem postu.

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 12.11.2019
19:15

Da ti odgovorim na ovaj komentar dole. Ne slažem se, lično sam ovde za Siti navijao čisto da bi bitka za titulu postala neizvesnija. A to što se tiče tog 100godišnjeg posta, mislim da je to važno samo vama i eventualno navijačima Junajteda

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
22:20

Sta te briga, uzivaj u ovim izlivima frustracije, jer ne mogu da gledaju ovakav Liverpul :)

avatar
InSanity
Sunday, 10.11.2019
22:06

Milina ovih dana.. da nam Klopo potraje jos dugo. A hejteri. Nek se dave u suzama

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 10.11.2019
21:01

Nevezano za ovu utakmicu, ali citajuci svetske medije, pa i ove nase domace covek koji ne prati tolko sport bi pomislio da je ovaj Liverpul neki "sirotinjski" klub koji se bori protiv mnogo finansijskih jacih protivnika.
Iskreno mi nejasno cemu teznja da se Liveprul predstavi ko David, a svi ostali top klubovi u evropi ko Golijat.
Malo realnosti nije na odmet.

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:24

Ovo ljeto nista nisu potrosili! Dok je Pep platio 60m za zamjenu Vokera! Realnost je samo jedna!

avatar
äxwell
Tuesday, 12.11.2019
00:56

Lupas al nema veze. Ja bi sakrio to godiste na nicku. Hoces reci da je prosla sezona Lvpa neuspjeh?! Jedan gol na Etihadu od osvajanja 99 bodova i naravno titule,kao i rusenja Arsenalovih nedodirljivih i jos na to dodaj osvajanje LS-a! Malo li je?! Porediti trosenje Pepa i Klopa je stvarno blesavo!

avatar
The Red Army
Monday, 11.11.2019
13:38

Te price su mi trule, jel im brani neko da dovode igrace? Ne daju tvoje pare, znaci ako kupe igraca sve su oni to izracunali da im se isplati! Ja bi voleo da moj klub potrosi 500 miliona na leto i bas me briga sta ce ljudi da pricaju, ali znam da od toga nema nista

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 10.11.2019
22:47

Zamisli koja je onda Liverpulova sramota kad je proslo leto potrosio silne milione, kad im Siti uze trofej koji je potrosio ne znam ni ja kolko manje para to leto

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 10.11.2019
20:53

Sto se mene tice bolje da Pool bude sampion nego da ovi tretu u nizu .I batalite to,ruka muka ovo ono,ljudi igraju atomski fudbal,olicetvorenje da je fudbal ekipan sport i da je pojedinac samo karika a Klop je trenercina,i tacka!

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 11.11.2019
13:28

jeli tacno da se ti pritajno navijas za liverpool, ti kao vatreni navijac uniteda?

avatar
Red to the bone
Sunday, 10.11.2019
20:50

Kako nas Etkinson sakati tako nas Oliver pušta... samo kidaj Liverpule 💪

avatar
Stari
Sunday, 10.11.2019
20:46

Kakvi crni penali, budimo realni, pa zar treba sudija da unakazi neku ekipu, kao što je bio slučaj sa Ajaksom. Ali dobro, šta bi ljudi koji ne priznaju da je LFC najbolja ekipa na svetu imali za izgovor.Još je i ofsajd Salaha bio. Pa momci mnogo je!!!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.11.2019
21:55

Pravila su pravila. Sudija protiv Ajaksa je briljirao!

avatar
Stari
Sunday, 10.11.2019
22:45

Ovi navodni penali su isto što i penal za CFC protiv Ajaksa i isto što penal u zadnjem finalu LŠ!!! A ko je tada šta pisao po komentarima može da se proveri!!!

avatar
L F C
Sunday, 10.11.2019
20:46

Zasluzena pobeda i nova tri boda. Odigrali smo vrlo dobro i pobedili velikog rivala. Od pocetka smo nametnuli svoju igru i samo bolje I bolje igrali. Sto se penala tice, prvo je bernardo silva igrao rukom a drugi je I mozda bio ali je lopta bila napucana. Sve u svemu vazna pobeda, pohvale igracima, bravo momci. Pozdrav braco moja redsi, idemo dalje.
Y N W A

avatar
foreverblue
Sunday, 10.11.2019
20:45

Pre prvog gola liverpula čist penal za siti, ruka arnolda (ovo je već bilo dovoljno da se promeni čitav meč). Dalje, izgledalo je kao da je salah u ofsajdu (zbog prošlih i narednih odluka opravdano ne verujem povlačenju linije, svakako već znam da ne izvlače kako jeste, primer je gol kejna u liga kupu protiv čelsija prošle sezone gde se videlo kako nameštaju. Na 3-0, penal nakon rušenja sterlinga, nedosuđen. Na 3-1, penal zbog ruke arnolda (opet), nedosuđen (opet), iako je oliver savršeno video šta se desilo jer je bio na dva, tri metra od arnolda, imao je savršen pregled. Sve do ovoga siti nije prestao da napada, uprkos svemu. Uprkos svim ovim odlukama, klop besni kod dina zbog navodnog faula kod gola sitija. Na kraju meča, izgledalo mi je kako se žalio oliveru za istu situaciju. Ne znam kome on deluje kao dobar čovek, ko ga smatra dobrim likom, kome je harizmatičan, to nikako nije normalno. Gvardiola u očaju pokazuje dinu da arnold drugi put igra rukom, na kraju meča sarkastično govori "hvala vam mnogo" sudijama. Iskreno mislim da je trebao da izvede ekipu sa terena nakon trećeg penala. Šanse da će se obeležavati 30 godina bez titule, nažalost padaju, iako svako normalan ovo ne treba da prizna. Za kraj, ako neko zna neka mi napiše ime sudije iz var sobe u odgovoru.

avatar
cvija
Sunday, 10.11.2019
21:41

da nije foreverblue🙈🤣🤣🤣🤧

avatar
Red blood
Sunday, 10.11.2019
21:54

Kod prvog primera covek izgubi volju da cita tvoj post,jer je ruka Bernarda daaaleko ociglednija od Trentove.
A ti si zaboravio da je pomenes.
Toliko o objektivnosti.
Kraj diskusije.
Rekao bih da ces tesko spavati veceras.

avatar
Bambulica
Sunday, 10.11.2019
20:43

I penal., i ofsajd.,I dupla., i pecanje., i povreda golmanskog prostora., i koraci., i i i........, i na kraju 3boda., moram reći sasvim zasluženo., a ovdje se već uveliko osjeća kako plastika "mirise" :-)
Uživaj te braćo redsi u predstojećoj rep. pauzi.
YNWA

avatar
Amalainter
Sunday, 10.11.2019
20:41

Kakav napad ima Liverpul...bracalaaa

avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.11.2019
21:58

Kakav? Siti dao vise golova i Lester a i mi smo tu odma a igramo sa klincima.

avatar
Amalainter
Monday, 11.11.2019
14:16

Pa video je City kakav.. 😂
Sansa-gol..nema tu pet stopostotnih i promasaji..koriste prilike koje se ukazu..

avatar
GagiGGMU
Monday, 11.11.2019
08:09

Sa klincima koji imaju po 22,23 godine,a da ne spominjem i Vilijana.Budi realan..

avatar
Psihostabizizator
Sunday, 10.11.2019
22:47

Takav da u Liverpulu svi daju golove a u Celziju samo Abraham.

avatar
sasha mufc
Sunday, 10.11.2019
20:39

Liverpul mnogo bolji ali ko zna dje bi otišla utakmica da je svirao oba penala...

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 10.11.2019
22:07
avatar
sasha mufc
Monday, 11.11.2019
19:32

Kod očiglednog igranja rukom u šesnaestercu sto je po pravilima fudbala udarac sa 11m... ovako može votford da se bori za titulu. Sjetite se samo penala protiv lestera... mnogo je

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 10.11.2019
20:39

Bernardo igrao rukom pre Arnolda, tako da tu nema ni govora o penalu. Salahov gol je morao da se proveri jer je ono zaista bilo u liniji. Ne kazem da nije gol, nego sudija je morao da pogleda var snimak.

avatar
cvija
Sunday, 10.11.2019
21:40

penali jesu bili ,definitivno nije bilo namere za igranje rukom ali jesu penali i neka su dosta je bilo sitija vise 😇 akod situacija oko ofsajda mala prednost se uvek davala napadacima

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.11.2019
20:39

Oba su bili cisti penala, ili u var kabini sede uprava Liverpoola ili slepi mishevi.

avatar
zzhn
Sunday, 10.11.2019
20:38

Svi vi koji urlate da je pre prvog gola Arnold igrao rukom, evo vam video da ucutite automatski, kao sto ce i Gvardiola kada pogleda... Bernardo Silva je PRVI svojom rukom pogodio Arnolda u njegovu:
https://twitter.com/otherpendragon/status/1193574606092853250?s=12&fbclid=IwAR2X49fGI_rBzbJli4051NGbrQIq79KvOTaYa3EGDqHM15yaD-eiD0qtwe0
Sto se igre tice heavy metal nema sta... Jedino sto mi se nije dopalo je pad u igri u poslednjih 10-ak 15 minuta, sta ces momci nisu masine vec ljudi, u svakom slucaju bravo, zasluzeno protiv najveceg rivala.

avatar
Red blood
Sunday, 10.11.2019
21:56

Sve to oni druze znaju,ali kako da opravdaju Liverpulovih 11 1 0 u prvih 12 kola?

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
20:38

Bice kmecanja, prstici ce pucati po tastaturi..! xD Ovo jos nije nista, dok se ne matematicki ne obezbjedi nema posustajanja! Tek je dvanaesto kolo, kakav crni gral!? Sada pauza, pa do 22 kola imamo utakmice koje bi trebali dobiti..Msm da je Lester u gostima tek u 22 kolu..

avatar
Normal one
Sunday, 10.11.2019
20:38

Sramota sta pises. Pre ruke arnolda SIlva igrao rukom i tu je sudija morao da prkeine igru! Sem toga ruka bila tik uz telo pa Liverpulu nisu proslo kolo svirali 2 bloka rukom.Drugi gol cist ko suza, var proverio imao si snimak, kasnio Stouns. Kod gola Sitija ocigledan faul nad Fabinjom oboren sa ledja u svom sesneastercu.. Na 3:1 se mogao svirati penal. Siti je ostecen tamamn koliko i Liverpul ali ko gubi ima pravpo da se ljuti !

avatar
BlueMoon
Sunday, 10.11.2019
20:37

I FA treba razumjeti,ne bi bilo zanimljivo da se dominacija nastavi.Ma da,poznajuci Liverpul jos nista nije gotovo.

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:48

Ma da, FA je sve pomogao, a pateticna odbrana Sitija na celu sa Vokerom i Stounsom je zasluzila bodove danas?! Ajmo malo realnosti, ne bi skodilo.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 10.11.2019
20:37

Dva cista penala nisu sudjenja sudjena Sitiju. Doduse, kod jednog je Bernardo igfrao rukom pre Arnolda, ali opet, bio je penal. Kao sto rekoh, ovo je Liverpulova sezona.

avatar
Red blood
Sunday, 10.11.2019
21:57

Hahahahahha..pa ovo je vrh!!!

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 10.11.2019
23:38

Tvoji komentari su sam vrh i to ne samo na domacim vestima vec si i ovde sampion. Cuj, bio je penal iako je Bernard igrao rukom pre toga. Ma prosto, nenadmasiv si

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 10.11.2019
23:24

Sta ti nije jasno ?

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 10.11.2019
20:36

Koliko god je sudjenje bilo upitno,Liverpul igra fudbal od kojeg je Arsenal miljama daleko.

avatar
InSanity
Sunday, 10.11.2019
20:35

Najbolji klub na svetu u ovom trenutku. Taman da se konacno izbroje slepi i ljubomorni.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 10.11.2019
20:35

Sa ovakvim sudjenjem bi i lester osvojio premijer ligu, cekaj pa vec su je uzeli,jos jedan pokazatelj koliko je ;iverpul postao mali klub, samo uz mutljavinu i mogu da pobedjuju. Tek sad se vidi koliko je totenhem ostecen u finalu kad je sviran onakav penal

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 10.11.2019
21:42

Kaze covek kome je Howard Webb verovatno uramljen na zidu xD

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:49

Pingvinkooooo jaaaaaviiii seeee...

avatar
BlueMoon
Sunday, 10.11.2019
20:34

One koji su gledali utakmicu a inace ne prate PL ne treba iznenaditi to sto za Siti nisu svirana dva ocigledna penala.VAR soba ce u narednih godinu dana vjerovatno biti preimenovana u Liverpul sobu.Na ovakvim utakmicama se titule gube,protiv slabijih ekipa.Inace svaka cast Walkeru,po meni je najlosiji igrac u ekipi ali danas je dao i više od 100% svojih mogucnosti,ali momak jednostavno ne zna.Ponovo smo po koji put primili komican gol zbog njega

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:50

Pa dobro lakse je kriviti sudije nego igrace..Razumjem ja to.

avatar
T. Henry
Sunday, 10.11.2019
21:55

Nisam navijač Liverpula ali nisi realan, kod prvog igranja rukom prvo je Bernando Silva igrao rukom, pa Arnold. Drugi gol Liverpula čist, kao i treći, kod gola Citya faul u napadu, nakon toga penal za City jeste bio, tu je sudija pogrešio

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 10.11.2019
20:34

Ne gledam engleze ali ima jos mnogo da se igra...puci ce liverpul pod pritiskom jer ipak nisu navikli da osvajaju trofeje

avatar
5Agger5
Sunday, 10.11.2019
22:08

Ili su ipak naucili zbog lige sampiona..

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 10.11.2019
20:33

City je cijelu utakmicu više napadao ali šutevi u okvir gola i rezultat pokazuju ko je bio konkretniji. Što se ofsajda tiče za koji neki tvrde da je postajao predlažem posjetu najbližem očnom.
Što se penala tiče ja sam prvi pomislio da je City oštećen ali onda sam vidio da je nakon što je Lovren blokirao centaršut lopta udarila Silvu u ruku pa onda Arnolda. Na osnovu te prve ruke druga se ne može svirati i tu nema dileme oko toga je li penal jer je trebao biti slobodni udarac za Liverpool sekundu prije penala.
I da napomenem da je bilo predivno gledati Gvardiolu i Sterlinga kako bespomoćno mašu ručicama za svaki put kada je Sterling pokušao da iznudi penal (dva puta napucavanje lopte namjerno u ruku Arnolda sa metar i jednom simuliranje koje je trebalo da bude kažnjeno žutim kartonom)

avatar
jack wilshere
Sunday, 10.11.2019
20:32

Kakvo sudjenje majko moja hahaha.. Prosle godine im se nije mogla navuci titula, ove godine izgleda da se ništs ne prepušta slucaju... Bruka i sramota.

avatar
InSanity
Sunday, 10.11.2019
20:39

Nije sramota plakati ali svake sedmice nije bas da nije. There, there...

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
20:40

Objasni sta je sporno?

avatar
Red blood
Sunday, 10.11.2019
20:32

Interesantno kako niko ne spominje ruku Bernarda Silve pre Trentove.
Ne zelim komentarisati ucinak i igru,Siti skine gace na Enfildu dok ne budu u zaostatku 3 gola..i tako vec godinama.
Za one neutralne,ovu utakmicu je vredelo gledati najvise zbog onog sumanutog gestikuliranja Gvardiole i zbog:"Thank you very much!" sudiji na kraju meca. :D
Sreca pa je ovaj mec bio pre pauze,jer mora se ostati cvrsto na zemlji.
Sad sledi niz "laksih" utakmica,koje se moraju dobiti,a takve ne smeju biti mine.

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
20:41

Pa kako ce opravdati poraz Sitija?! Silva rukom dodaje loptu i ona udara Trenta u ruku. U VAR sobi to nisu mogli propustiti. Al dobro nek se prazne deca...xD

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 10.11.2019
23:58

Arsenal ni u Diznilendu ne moze Sitiju da uzme bodove, njih odmah precrtaj. Naravno da nisam siguran da Siti moze da dobije sve, ali zaboravljas da kompletan Siti ima daleko veci roster od Liverpula. Liverpul bez Alisona, Van Dajka i Manea prakticno nema ekipu, koliko god to sumanuto zvucalo. Mislim da ce Liverpul ove.godine ici do kraja, 90% sam siguran u to, ali dosta.zavisi od.toga da li ce ekipa biti kompletna. Da je recimo Klop u situaciji u kojoj je Gvardiola vec bi prosuo 6,7 bodova...

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 10.11.2019
22:16

Imao si dve opcije. Da sviras ruku Bernanda Silve, ili da sviras penal (ruku Arnolda), ako nisi svirao Bernanda, morao si si Arnoldovu.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 10.11.2019
20:52

U oba slucaja igra je morala biti prekinuta i Liverpul ne bi imao kontru.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.11.2019
20:32

Ливерпулова игра је више од фудбала,то је рукомет : )

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 10.11.2019
20:31

Vajnaldum - masterclass. Kakva partija i ostalih, cao, zdravo, dovidjenja :P

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 10.11.2019
20:38

Jako volim Liverpool jos od gos Gerarda ali da je sudio penal sto je mogao City vodi 1:0 Tko zna sta bi bilo tako da ... hm

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:55

Kako? Kako moze biti penal kad je lopta prvo udarila Silvu u ruku?! Zato VAR i nije ponistio gol Fabinja!

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 10.11.2019
21:46

Uh, ja ih od 2003. pratim, i to sam gledao utakmicu Man utd Liverpool koju je mislim Junajted dobio 2 1 tada, ipak nesto me privuklo ka ovoj strani i tu sam se formirao navijacki. (tad sam imao 10ak godina) A sto se Gerrarda tice, za mene nema zamene za njega, gledam danas De Brujnea, stvarno cisto suvo zlato, po malo podseca na mladog Stivija, ali i dalje nema zamene.

Sto se tice utakmice, i prvog gola, i ja sam se osecao cudno kad je Fab dao onaj gol, jer zaista je mozda trebala biti prekinuta igra kod onog rukometa, ali ne mislim da je bio penal jer je lopta napucana od jedne u drugu ruku.

avatar
Liverpul Crna Gora
Sunday, 10.11.2019
20:31

Uh kakva utakmica sto bi ovo, nevjerovatan tempo. Liverpul potpuno zasluzeno!!!

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.11.2019
20:40

A 2 penala ne pominjes ili patis od Amnezije?

avatar
Liverpul Crna Gora
Sunday, 10.11.2019
22:41

Nisam znao da se amnezija pise velikim slovom? Rastavio ih je Liverpul -9, smrzavanje

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 10.11.2019
21:46

Ne pati on ni od cega za razliku od tebe. Penali nisu bili, kraj price.

avatar
_Goran_
Sunday, 10.11.2019
20:31

Odlicna utakmica i zasluzena pobeda. Sudjenje je bilo dobro 75 minuta, posle toga je bilo gresaka. Prva ruka Arnolda ne moze biti penal nikako, jer je do Arnoldove ruke lopta dosla od ruke Bernarda Silve. Druga ruka jeste penal, po ovim novim pravilima, cisto kao suza. Mislim da je bio i faul nad Fabinjom kod Sitijev gola, ali dobro.

avatar
Carina_11303
Sunday, 10.11.2019
20:52

A je l bio Salah u ofsajdu za drugi gol?

avatar
Stari
Monday, 11.11.2019
00:40

4 do 5 metara, najmanje!!!

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 10.11.2019
22:15
avatar
Red blood
Sunday, 10.11.2019
22:02

Ako si propustio snimak,lako ces naci,samo se malo potrudi..Stouns na drugom kraju terena poslednji igrac odbrane.

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:56

Nije! Stouns najblizi golu Brava! Fino se vidi.

avatar
_Goran_
Sunday, 10.11.2019
21:22

Po prikazanom snimku, ne bih rekao.

avatar
Brainless
Sunday, 10.11.2019
21:04

bilo je i pre grešaka, Boby realno trom ostali sasvim ok...Alison mora sigurnije i to je to

avatar
Rise up
Sunday, 10.11.2019
20:31

Kada se sve sabere Liverpul je bio bolji doduse Siti je ostecen u dve situacije. Ona prva situacija 50-50, dok je druga situacija penal kao suza.Moze Liverpul slobodno da slavi titulu.

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
20:41

U drugoj situaciji je bilo napucavanje sa metar, gde su ruke bile uz telo. Nije bas svako napucavanje penal, cak i po novom pravilu.

avatar
Brainless
Sunday, 10.11.2019
21:05

polako kralju sa titulom...ima da se igra još i to baš dosta

avatar
Павле Ристић
Sunday, 10.11.2019
20:30

Čas fudbala na Enfildu! Toliko.

avatar
xman
Sunday, 10.11.2019
20:30

Mnogi ce reci da je sada sve gotovo, da je Liverpul na plus 9..ja ipak mislim da je titula jos uvijek daleko i da je Liverpul na plus 8, ali svakako mislim da je koncano doslo vrijeme da proslavimo PL

avatar
The Red Army
Monday, 11.11.2019
13:51

Pa naravno da je daleko, tek je novembar, prosle sezone ste u februaru imali plus 7...ali svakako da ste na dobrom putu, jeste, pre svega zato sto siti nije na tom nivou od prethodnih godina

avatar
The Red Army
Sunday, 10.11.2019
20:29

Eto da ne kukaju više navijaci liverpula na var i kako su samo oni osteceni, jednostavno, desava se 🤷‍♂️

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
20:42

Pa za sta su Siti ostetili?

avatar
xman
Monday, 11.11.2019
17:50

E vidis i to je fora sa VAR-om..igra se ne zaustavlja dok se ne zavrsi akcija tako da bi se kontra zavrsila, pa tek onda da se gleda. Ali opet, VAR nije obavezan, ako je sudija siguran u svoju odluku, nema potrebe da gleda, posle utalmice mogu da ga pljuju, ali Oliver je po mom misljenju odradio dobar posao

avatar
The Red Army
Monday, 11.11.2019
13:53

Pa sad dal su ih ostetili pitanje je, ali moglo je tu svasta da bude, posle onog rukometa da je zaustavio igru ne bi bilo prvog gola, ne mora da svira penal, makar ruku silve... Svakako zasluzena pobeda liverpula bili su bolji ja uvek priznam i budem objektivan nisam ja iz te price

avatar
Medox
Sunday, 10.11.2019
20:29

Koja kradja majko mojaa, pokloni vam sudija titulu. City nije zasluzio da izgubi kako je igrao, lupajte dislike ali tako je.

avatar
Lakii
Sunday, 10.11.2019
20:43

Kad vec trazis 😌

avatar
Tomblibui
Sunday, 10.11.2019
20:46

Ne imas like i maramicu

avatar
Wizard08
Sunday, 10.11.2019
20:29

Prvi penal igrao bernardo pa onda arnold znaci nije penal,drugi napucana lopta znaci nije penal,a mozda sve ovo i jeste trebalo da bude penal.elem nije bio i 3 poena upisana odnosno 9 .

avatar
Даниел Агер
Sunday, 10.11.2019
20:45

Sve sami strucnjaci, a npr da su procitali bilo gde pre pocetka nove sezone da lopta napucana sa 2 metra u ruku nije penal i ostala pravila koja su uveli ove sezone. Dodje novinar napisa ovde svasta, a jos gori ovi sto vide samo ruku od TAA, a Silva sto je istu uradio rukom pa trazio penal nista. Mnogo boli kad neko ne razume pravila.

avatar
Red blood
Sunday, 10.11.2019
22:04

Razumeju druze..razumeju..ali..posle ovoga sta napisati?
Ili ne napisati nista,ili iznositi teorije zavere.
Lakse je ovo drugo.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 10.11.2019
20:55

Aj majke ti nadji mi to pravilo koje kaze "Ako sudija ne svira neki kontakt rukom, onda ne sme nikako da svira ni sledeci na suprotnoj strani i ako do njega dodje".

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 10.11.2019
20:29

Svaka čast , samo naprijed!

avatar
Lakii
Sunday, 10.11.2019
20:28

Pre nego sto pocnete da pricate gluposti, reci cu samo da vas ne cujemo dobro sa vrha. +9 😍😍😍

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 10.11.2019
20:42

I ptosle sezone ste bili ali zapamti, krank krasi delo

avatar
hazardinho
Sunday, 10.11.2019
20:53

Izvini, moram da te ispravim. Mi smo na - 8 :D

avatar
Nudzeim1983
Sunday, 10.11.2019
20:28

City je veoma slabo odigrao
Bravo kao nadrogiran nista branio nije, ozbiljniji golman bi skinuo ova dva gola
City nema dzaba dva poraza sa ovim tri, nije to ona igra od prosle sezone
Liverpool ove sezone ipak nema pravu konkurenciju izgleda sa im je lester najjaci proukandidat.

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
20:28

Odmah da se razjasni, Bernardno igrao rukom pre Trenta, drugo napucavanje sa metar ne moze biti penal. Svaka cast momci, svi odigrali sampionski, ali jedan covek, Fabinjo, zverina, covek koji je promenio sredinu Liverpula. Salah je odigrao odlicno, konstantno mucio odbranu, najtezi zadatak je uspesno resen, sad samo picite napred. 😃

avatar
jack wilshere
Sunday, 10.11.2019
20:37

Hahaha po novim pravilima svaka ruka u 16m je penal.. Ali izgleda da to ne vazi kad je Lpool u pitanju.. Dajte makar malo obraza, priznajte da vam je navučeno, drago vam je i sve stoji..

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
22:17

Jos nesto, das tri gola i imas jos milion sansi i tri pricas o nekom navlacenju, vama je jedno krivo sto morate da gledate ovakav Liverpul koji ima jedan poraz u 51 mecu. Zao mi sto vam toliko smeta. :)

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
22:16

Nije tacno, ali dobro, ako neko ima nameru da napuca igraca sa metar u ruku, a da ta lopta nema nikakvu drugu nameru, kao npr. sut ili dodaovanje to i dalje nije penal. Plus ruka nije bila u neprirodnom polozaju i nije isao rukom ka lopti. Eto ako vec hoces da znas i dalje svako napucavanje u ruku nije penal...

avatar
Red blood
Sunday, 10.11.2019
22:05

Informisi se bolje,druze..

avatar
äxwell
Sunday, 10.11.2019
21:59

Bitno je nama da je tebi i ostalim talentima ovde tesko. To je najbitnije. Pucate od muke. 👌

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 10.11.2019
20:55

Kako u finalu LS moze?

avatar
Kralj Stiven
Sunday, 10.11.2019
20:27

Tako je bre ! Kakva masina Robertson,najbolji bek ubedljivo na svetu.Vrhunskih 70 minuta posle ogroman pad narocito kod Arnolda,Sterling smrad mali bljak.Ima ovde jos da se igra itekako,a tu su i Lester i Celsi koji taman igra sledece kolo sa Sitijem.

avatar
Adi237
Sunday, 10.11.2019
20:27

Na zalost i pored vara sudije su katastrofalne ja ne znam jel njima ko rekao da mogu pogledat snimak hahhaha

avatar
InSanity
Sunday, 10.11.2019
20:26

Samo jako. Potpuno razbili. Jedna po jedna samo.

avatar
Red Demon
Sunday, 10.11.2019
20:26

Ubili smo ih, sa nismo spustili gas pri kraju uvalili bi im petardu. Gvardiola dzaba kuknjava ne znas protiv Klopa, Sterling svaki put izmaltretiran.

avatar
Carina_11303
Sunday, 10.11.2019
20:26

Gol posle nedosudjenog penala za siti, drugi gol iz ofsajda koji nije ni proveravan, na 3-1, nedosudjen jos jedan penal zbog igranja rukom. Uz ovakvo sudjenje Votford moze da se bori za titulu.

avatar
InSanity
Sunday, 10.11.2019
20:31

Slep Ili samo ljubomora? Hmmm. Bila ruka Trenta posle ruke Silve. Sta ti nije jasno? A gol iz ofsajda? Hahhaha.
Samo bez suza.

avatar
_Goran_
Sunday, 10.11.2019
20:32

Kako gol posle nedosudjenog penala? https://twitter.com/otherpendragon/status/1193574606092853250?s=12&fbclid=IwAR2fKcIXK7z6ovMuuclXqrggrNvGGH5DxkDpeia_ne9oLZWI8FqyegOs5MA

avatar
Paul Kersey
Sunday, 10.11.2019
20:24

Klop objasnio! YNWA!

avatar
InSanity
Sunday, 10.11.2019
20:33

Lagano. Moralo je ubedljivije. Nema dovoljno maramica za suze sad. Gledati i uzivati.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 10.11.2019
20:33

Sta je objasnio. Da ne sviraju 2 penala. Je li to objasnio.