"Sveti duh" stiže u Arsenal?

Autor: Stefan Matić
utorak 26.11.2019.
21:40
Izvor: Sportske.net

Kladionice imaju novog favorita.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Po engleskim medijima se skoro svakodnevno priča o Emerijevom nasledniku, jasno da je Španac pred sobom ima težak posao kako bi zadržao poziciju glavnog trenera Arsenala.

Njegov sunarodnika Arteta je bio glavni favorit, ali su kvote od večeras naklonjenije Portugalcu.

Radi se o Nunu Espiritu Santu, treneru Vulvsa.

"Vukovi" se posle pobede nad Bornmutom nalaze na visokom petom mestu, u narednom kolu dočekuju Šefild Junajted. Tim koji predvodi Portugalac nije iskusio poraz u Premijer ligi još od polovine septembra kada je bolji od njih bio Čelsi sa 5:2.

Tim sa "Molinoa" je znao u prošlosti da izjednači i timove iz velike šestorke, početkom oktobra su i slavili na "Etihadu" protiv Sitija sa 2:0.

Nuno Espirito Santo Vulverhempton

Nema sumnje da Portugalac radi odličan posao sa svojim timom, kvota na njegov angažman u Arsenalu je pala na 3, dok su sledeći Arteta i Alegri sa kvotom pet. Emeri u narednom periodu ima relativno dobar raspored.

Pored LE gde su već obezbedili plasman dalje, u naredna tri kola igraju sa Norvičom, Brajtonom i Vest Hemom gde bi morao stići do pozitivnih rezultata inače bi mogao uslediti novi otkaz u Premijer ligi.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Max 20 karaktera
Wednesday, 27.11.2019
00:47

Emeri je vec otpusten i otisao je u Spaniju, igraci nisu trenirali u ponedeljak i utorak i Santo ce vrv ujutru biti predstavljen kao trener,jer je konferencija za medije upravo sutra. Ako ne bude bio Santo to znaci Ljungberg

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 27.11.2019
02:44

Zasto bi otisao is Vulvsa u Arsenal ?

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 27.11.2019
00:13

On bi morao da povede sve svoje zemljake a i ne verujem da ce sad da napusti Vulvse kad igraju mnogo bolje i da dodje u situaciju sa Arsenalom.