"Sveci" protutnjali kroz Ren

Autor: Boban Filipović
subota 16.12.2017.
18:50
Izvor: Sportske.net

"Poker" PSŽ-a u Bretanji, Nejmar dao dva gola i upisao dve asistencije, prednost u odnosu na najbližeg pratioca Monako je ponovo devet bodova.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Početak utakmice između Rena i Pari Sen-Žermena je obeležila veoma lepa koreografija domaćih navijača, ali 'Dart Vejder' iza gola Kubeka ni malo nije uplašio napadače gostiju.

Već u četvrtom minutu igre Nejmar je doveo 'Svece' u vođstvo, asistent je bio Mbape, nedugo potom su njih dvojica zamenili uloge i u 17. minutu na semaforu je pisalo 0:2.

Iako su gosti do kraja prvog poluvremena stvorili još nekoliko šansi rezultat se nije menjao do odlaska na veliki odmor, a u ranoj fazi drugog dela igre Ren se vraća u život.

Mubele je smanjo na 1:2 pokupivši otpada posle jedne stative posle prekida, ekipi Sabrija Lamušija se vratila nada da može da izbegne poraz, ali je ona značano umanjena kada je Benjamin Andre dobio drugi žuti karton u 63. minutu.

Sa igračem više u polju PSŽ je postigao jš dva gola u intervalu od 75. do 77. minuta.

Prvo je Kavani sjajno lobovao Kubeka posle dubinskog pasa Nejmara, a dva minuta kasnije viđena je repriza kao kod prvog gola - Mbape asistira Nejmaru za 1:4.


 
U 90. minutu Vahbi Kazri je sa kreča imao priliku da ublaži poraz Rena, tukao je preko gola, bila je greška što je on uzeo da izvede penal jer je nešto ranije pokazao znake nervoze i oprošten mu je crveni karton. Zbog skrivljenog penala ranije na tuširanje morao je Kimpembe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke