''Sveci'' maestralni i bez Nejmara, Kup u znaku trećeligaša!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.02.2018.
22:59
Izvor: Sportske.net

Prema očekivanju, Pari Sen Žermen izborio plasman u polufinale Kupa, ali iznenađenje su dva trećeligaša u ovoj fazi takmičenja.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Iako bez prve zvezde, Nejmara koji će morati na operaciju u Brazil, Pari Sen Žermen je večeras pred svojim navijačima lako izašao na kraj sa ekipom Marseja.

Baš kao i proteklog vikenda u prvenstvenom meču, ''Sveci'' su i večeras savladali istog rivala rezultatom 3:0 i izborili plasman u polufinale nacionalnog kupa.

Činilo se da će prvo poluvreme proteći bez golova, ali u poslednjim trenucima ovog dela igre, Anhel Di Marija postiže prelep gol preciznim udarcem sa nekih 18 metara i najavljuje konačan trijumf svog tima.

Tek što je počelo drugo poluvremem, Di Marija je još jednom savladao Mandandu, ovofa puta posle centaršuta Beršiša sa leve strane, ali i konfuzije u odbrani gostiju.

Prednost PSŽ-a tada je duplirana, a najlepši trenutak ove utakmice viđen je u 81. minutu, kada su Verati, Draksler i Kavani maestralno izigrali protivničku odbranu, a za egzekuciju se pobrinuo Kavani - 3:0.

Ranije danas, plasman u polufinale izborila je i trećeligaška ekipa Šamblija, koja je savladala Strazbur sa 1:0, ali ono što je još zanimljivije, to je da će u polufinalu igrati i još jedan trećeligaš, i to ekipa Les Erbirsa, koja je juče izborila plasman među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju, pobedom nad Lansom.

Poslednjeg polufinalistu dobićemo sutra, kada se sastaju Kaen i Lion.

-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.03.2018
00:38

sve ce im past u vodu i svi će im se smejat ako ispadnu od reala

avatar
Gianluca Rocchi
Thursday, 01.03.2018
03:05

Ja naročito... :D:D:D

avatar
Thursday, 01.03.2018
00:05

Ma moze i bez Nejmara! Kavani je masina za golove.

avatar
GoseiGattaiDairen\'oh
Thursday, 01.03.2018
00:02

Odigrao X2 na mrtvi Strazbur. U usta im se us...m!!!