Sve Van Persijeve provokacije u sinoćnjem meču i šta je rekao posle svega...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.02.2017.
10:46
Izvor: Sportske.net

Nemamo dilemu da su provokacije bili obostrane, ali je Van Persi to činio na veoma očigledan način, čak i kada je postigao pobedonosni gol.

BETA/AP Photo/Lefteris Pitarakis
BETA/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Širom Evrope tema je sinoćnja utakmica između Bešiktaša i Fenerbahčea u Kupu Turske, u kojoj je naš reprezentativac Duško Tošić izvukao ''najdeblji kraj'', pošto je naseo na jednu od brojnih provokacija holandskog napadača Robina van Persija.

Tošić je toliko bio isprovociran ponašanjem Holanđanina da su ga saigrači jedva sprečili da se sa njim fizički obračuna, ali je posle utakmice u kojoj je upravo Van Persi postigao gol odluke (1:0), Tošić uputio pomirljivu poruku sa svog profila na Instagramu, uz izvinjenje navijačima Bešiktaša zbog svog ponašanja.

Čak je sinoć oštro reagovala i Tošićeva supruga Jelena, a mnoge naravno zanima i šta je Robin van Persi imao da kaže posle svega.

''Bila je dobra utakmica.  Tokom prvog poluvremena bili smo veoma kompaktni, a posle crvenog kartona preuzeli smo kontrolu dešavanja na terenu. Ponosan sam na tim i navijače'', poručio je Van Persi, a kada je u pitanju Tošićevo isključenje, Holanđanin nije imao nikakvu dilemu.

''Mislim da je ta situacija jasna, to je bio čist crveni karton. Pokušao sam samo da dođem do malo prostora, Tošić je hteo da me blokira, ali je preterao sa reakcijom, pa je dobio crveni karton, Hteo da me udari glavom. Neki igrači su vikali, ali to me nije zanimalo'', poručio je Van Persi.

A kako se Van Persi sinoć ponašao i šta je sve radio na terenu, pogledajte u prilogu. I da li je možda i on zaslužio da bude isključen?


-- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 06.02.2017
19:24

reagovala je i supruga jelena , cuj to . musline ako citas ne zovi ovakve panjeve u reprezentaciju

avatar
blackjack
Monday, 06.02.2017
17:20

Kosta ovo radi na svakoj utakmici pa nikome nista.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 06.02.2017
14:19

Ovaj me Van Persi podseca na Murinja, covjek slabo igra i nije u centru paznje, Niko i ne zna gdje igra, danas cijeli svijet prica o Van Persiju.

avatar
Андер Ерера
Monday, 06.02.2017
14:15

Robin veliki doktor

avatar
Rise up
Monday, 06.02.2017
16:05

Dobar igrac uvijek bio ali ovi potezi su dno.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Tuesday, 07.02.2017
08:15

Dobar igrac,mali covek

avatar
Колатерална Штета
Monday, 06.02.2017
13:57

prema videu DaiIy Star Sport-a vidi se da RVP udara Ozjakupa i ne dobija ni upozorenje od sudije, a kamoli zuti ili crveni karton koji je zasluzio

avatar
VicenteCalderon
Monday, 06.02.2017
12:28

nije ovaj tosic pametno odreagovao, ali je van persi teska ljiga od coveka! doduse i stite ga kao belog medveda, treba je i on biti iskljucen! umesto toga ostane na terenu i nastavlja sa provokacijama a skoro mi ga je bilo zao kad je imao problem sa okom

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 06.02.2017
12:23

Pretjerao je RVP, ali meni nikako nije jasno da sudija zbog ONOGA iskljuci Tosica? Van Persi se cak nije ni uhvatio za nos, nije pokusao ni da odglumi, nego je padajuci gledao ka sudiji i mlatarao rukama. Smijesno zbog cega se dobijaju crveni kartoni, pa sahisti da se ovako malo pokoskaju ne bi bio skandal. Nevjerovatno...

avatar
Barca4ever
Monday, 06.02.2017
12:20

Pada ko Ronaldo u bazen.