Sve utakmice Lige šampiona u jednom gradu, Ronaldo najveći pobednik?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 31.05.2020.
12:27
Izvor: Sportske.net

Posebna motivacija za Portugalca.

EPA PHOTO/LUSA/ANDRE KOSTERS
EPA PHOTO/LUSA/ANDRE KOSTERS

Povezane vesti

Još uvek nestrpljivo iščekujemo taj 17. jun i konačno zasednje UEFA i odluku o nastavku Lige šampiona.

Već danima se spekuliše da je UEFA sve bliža odluci da posle preostala četiri revanša osmine finala, do kraja sve utakmice budu u jednom gradu.

Plan je da i mečevi četvrtfinala, kao i polufinala budu na jedan meč i to u Lisabonu, iz sigurnosnih razloga.

Kadena SER piše da je UEFA praktično otpisala mogućnost da Istanbul ostane domaćin finala, jer pandemija uzima maha u Turskoj i taj grad jednostavno nije bezbezdan za ovakvu organizaciju.

Uz to, Istanbul i sam smatra da je finale bez prisustva navijača veliki finansijski trošak i da će biti kontraproduktivno i neisplativo.

Ukoliko se sve utakmice do kraja budu igrale u Lisabonu, posebnu motivaciju imaće Kristijano Ronaldo, koji će se vratiti u "svoj" grad, gde je napravio prve fudbalske korake u Sportingu, ali i već jednom osvojio Ligu šampiona, pošto je sa Real Madridom 2014. godine pobedio Atletiko rezultatom 4:1.

Podsetimo, Juventus bi najpre morao da pobedi Lion i nadoknadi 0:1 iz prvog meča, da bi uopšte razmišljao o nastavku takmičenja.

Takođe, svoje mečeve osmine finala treba još da odigraju i Barselona - Napoli (1:1), Bajern Minhen - Čelsi (3:0) i Mančester Siti - Real Madrid (1:2), dok su u četvrtfinalu već PSŽ, Atletiko Madrid, Atalanta i RB Lajpcig.

Baner 9

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 31.05.2020
13:54

Znaci , bez publika protiv Liona , a onda nova pravila, jedan mesto dva meca ?! Poludela i UEFA i svi

avatar
NikkiCFC
Sunday, 31.05.2020
18:07

Da nece publika da vam bude opravdanje kad ispadnete od tima sa sredine tabele iz francuske? A jednom nogom ste vec ispali.