Sve je spremno za spektakl u Kelnu, Konte i Lopetegi odabrali, hoćemo li gledati produžetke?

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.08.2020.
20:13
Izvor: Sportske.net

U 21h na programu je finale Lige Evrope za sezonu 2019/20.

EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL
EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL

Povezane vesti

Po mnogo čemu će ova sezona ostati upamćena, a Inter i Sevilja će se večeras boriti da je ipak zlatnim slovima upišu u svoju istoriju.

Domogli su se velikog finala Lige Evrope, prvo evropsko finale za "Neroazure" od čuvene triplete, dok je Sevilja već navikla da se bori za trofej u ovom takmičenju.

"Neroazuri" su u polufinalu razneli Šahtjor sa 5:0, dok je Sevilja nakon preokreta savladala Mančester junajted sa 2:1, oba tima sa razlogom imaju pravo da veruju u pobedu i večeras.

Antonio Konte i Julen Lopetegi će sledeće sezone svoje timove voditi i u Ligi šampiona, mada se za Kontea priča da bi nevezano sa ishodom ove utakmice mogao da promeni boje.

Odabrali su postave za veliko finale, Konte ni u finalu nije u startnih 11 uvrstio Milana Škrinijara, čini se da je Slovak na izlaznim vratima kluba, velika pojačanja poput Sančeza i Eriksena su takođe ostala na klupi.

Sa druge strane, junak Sevilje iz polufinala sa Mančesterom Luk de Jong je ovoga puta u startnoj postavi, En Nesiri je ostao na klupi za rezerve, gde će mu društvo praviti i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj.

Susret između "Neroazura" i "Rohiblankosa" je na programu od 21h, igra se na "RajnEnerdži" stadionu u Kelnu, a pravdu će deliti Holanđanin Deni Makeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke