Sve je spremno za povratak Ikera na velika vrata!

Autor: Milovan Longinov
sreda 12.02.2020.
10:27
Izvor: Sportske.net

"El Presidente" Iker!

BETA/AP Photo/Paulo Duarte
BETA/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Čuveni kapiten i golman Real Madrida Iker Kasiljas ozbiljan je u nameri da se kandiduje za predsednika RFEF, odnosno fudbalskog saveza Španije.

Kako su preneli španski mediji, Kasiljas je već kontaktirao neke svoje bivše saigrače i poznanike u Španiji kako bi izvideo situaciju i pripremio teren za veliku kandidaturu i potencijalni povratak u domovinu na velika vrata.

Kasiljas je privremeno prekinuo karijeru zbog srčanog udara koji je doživeo pre nekoliko meseci na treningu Porta, a to ga je nateralo da razmišlja i o konačnoj penziji i narednim koracima u karijeri.

On uživa veliko poverenje i poštovanje u svojoj zemlji, uostalom, bio je kapiten Real Madrida, ali i zlatne generacije Španije koja je postala prvak sveta i Evrope.

Koliko ne bi bilo dileme o tome da li bi Španija želela Ikera na poziciji predsednika RFEF pokazala je i anketa Marke u kojoj je Kasiljas dobio 94% glasova!

Sve u svemu, deluje da Luis Rubiales broji poslednje mesece u predsedničkoj fotelji, a Iker se priprema za novu veliku ulogu u karijeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke