Sve je bilo dobro, a onda se pojavio Mesi! De Hea se obrukao...

Autor: Ivan Cvetković
utorak 16.04.2019.
21:24
Izvor: Sportske.net

Da li je dvomeč već sada rešen?

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Barselona večeras vodi protiv Mančester junajteda rezultatom 2:0.

Igrao se 16. minut kada je Leo Mesi rešio da se poigra sa odbranom "Crvenih đavola", proturio loptu kroz noge svom čuvaru i sa distance savladao nemoćnog De Heu za veliko slavlje na Kamp Nou.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Četiri minuta kasnije ponovo je Argentinac bio u centru pažnje, uzeo je loptu i gađao ka golu De Hee koji se ovoga puta propisno obrukao.

Taj detalj možete videti OVDE.

Tek smo na sredini prvog poluvremena, ali izgleda da je sve gotovo za Junajted...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosonero per siempre
Tuesday, 16.04.2019
23:58

Malo mi je cudno da De Geu nazivaju "najboljim golmanom na svetu", a on se u svakoj vecoj utakmici obruka. Setimo se SP, i ovo sad.. Malo, malo, De Gea rupa..

avatar
Adi237
Tuesday, 16.04.2019
21:58

E sad me i solskjer razljutioo pa dali je moguce da opet stavlja yanga i freda u prvih 11 pa oni nemaju blage veze sa zivotom a kamoli o fudbalu pa svaki njihov kontakt sa loptom je pola gola jer ne znaju dodat lopte..ovaj poraz nije poraz junajteda vec solskjera halo stavlja 2 najgora igraca u junajtedu..bolje da stavio darmijana ili roha mjesto yanga a pereiru ili matica umjesto freda...vec sam napisao nakon prve utakmice barsa ima mesija a junajted yanga i freda...barsa nije toliko dobra koliko su losi pojedinci junajteda.. vidjet ce te sta ce liverpul uraditi barsi kad se susretnu jer liverpul nema amatera tipa yang i fred. Stvarno jedva cekam da se sezona zavrsi bez obzira na plasman samo da odu igraci koji nisu ni za amaterske lige...ejjj junajtede na sta si spao i ko sve igra za tebe.

avatar
Don Andres
Tuesday, 16.04.2019
21:53

Kao sto rekoh u komentaru danas, ako messi bude na svom nivou 2-3 razlike oldobija barsa.. prosto je nevjerovatno koliko je ovaj valverde neinteligentan lik. Zna da ce protivnik da ga napadne i on izvede najsporiju mogucu postavu. Umjesto da igra sa brzim krilima i na kontre unisti goste. Haos.. kako je bio poceo mec mislio sam da cemo primiti gol prije 10. minuta..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 16.04.2019
21:53

I treba De Gea da malo popusti, da stave prst na celo i igraci i ovi iz uprave, kakvi manekeni igraju za Macnhester, zasta oni primaju platu...

avatar
ackob
Tuesday, 16.04.2019
21:43

Cemu sluze legende kluba Jang i Fred, zaista bih voleo da znam sta se desava sa upravom, da li oni misle sa ovim rosterom da budu konkurenti ikome ?

avatar
Rise up
Tuesday, 16.04.2019
21:30

Ne vazi se ovo. Sada ce kao protivargument onaj lik klasiko da gugla kada je poslednji put Mesi dao gol glavom 😀