Sve jači pritisak, Primera traži izbacivanje dva kluba iz Lige šampiona, Zvezdaši bi se baš obradovali!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.11.2018.
13:57
Izvor: Sportske.net

Predsednik Primere želi da UEFA drži do sebe i da izbaci dva kluba iz Lige šampiona.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Kritike upućene UEFA su česte, postaju sve češće nakon bahatog ponašanja pojedinih klubova koji igraju Ligu šampiona, posebno se misli na Pari Sen Žermen i Mančester siti koji su prikrivali narušavanje Finansijskog fer-pleja.

PSŽ se na optužbe branio, Mančester siti se ljutio jer je "narušena reputacija kluba".

Ljutio se i Havijer Tebas, prvi čovek Primere.

"Rekao sam i pre dve godine da Mančester siti i PSŽ varaju, za mene ovi otkriveni dokumenti nisu iznenađenje. Bitno je da UEFA uradi nešto konkretno oko toga. To je nešto što je narušilo balans svetskog fudbala i strukturu igre. Morate kazniti te klubove", rekao je Tebas.

"Izbacivanje iz Lige šampiona bi ostale klubove nateralo da pravila igre shvate ozbiljno", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
18:19

Sesnaest klubova za cetiri grupe od po cetiri: MILAN, Juventus, Inter, Roma ili Napoli, BARSELONA, Real, Atletiko, Valensija ili Sevilja, pravi MANCESTER, Liverpul, Arsenal, Celzi (posle njih Totenhem (Everton)), Bajern, Borusija, Ajaks, Benfika. Za neku siru ligu, dodati i francuske klubove (O. Marsej i O. Lion ili Monako), Porto, Salke, PSV (Fejenord), Seltik ili Rendzers (naravno, kad ''ozdrave''), Dinamo Kijev ili Sahtjor, CSKA ili Zenit, za najsiru varijantu od 32 primamo i sve ove u rezervi.

avatar
BlueMoon
Thursday, 22.11.2018
00:49

To je jedini nacin da Milan igra neko evropsko takmicenje...Naravno takav projekat odgovara samo Milanu ili Junajtedu,dakle propalim dinastijama.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 22.11.2018
09:13

A sta mi igramo ove sezone ako ne evropsko takmicenje? Milan je i medju osnivacima one lige koja ce verovatno krenuti za tri godine.

avatar
Tuesday, 20.11.2018
17:59

vi kupujete sudije sad kad se pojavi neko da kešira ovi kmeče nek kupuju i vi nista nebi imali da sudije većinom ,a malo kupovine nisu doprinele

avatar
Südkurve München
Tuesday, 20.11.2018
16:25

Izbacite ih da Zvezda igra prolece LS

avatar
Badr Hari
Tuesday, 20.11.2018
16:11

Ko im je kriv što nisu shvatili da investicije u Čakira, Rocchija, Kujpersa, Olivera, Klatenburga, Kassaija itd. ne potpadaju pod FFP, a donose neporedivo bolje rezultate od investicija u nekakve Neymare, Mbapee i slične. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
15:13

Podrzavam. Neke ptice nikad ne polete, neki klubovi nikad nece biti veliki, Celzi je mozda uhvatio poslednji voz za tako nesto, za ova dva je kasno:-D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 20.11.2018
15:09

ima nesto u tome U principu nisam za drasticne mijere ali ako sad udaris zestoko onda ce se morati nastaviti u takvom ritmu pa nisam bas siguran tko bi sve plakao na kraju balade Evo Milan mi nekako prvi pada na pamet njima su oprostili sto ne bi i Psg ??? Ili ne ?

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 20.11.2018
15:02

..začepiće ovi UEFI usta sa tonom šarenog papira vrhunskog mirisa i kvaliteta!

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 20.11.2018
15:01

Upropastise fudbal seici!