Sve "crno na belo" - Salah je najgori!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.10.2018.
14:53
Izvor: Sportske.net

Statistika je neumoljiva.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mohamed Salah je u dosadašnjem toku sezone pogađao tri puta, ali to je daleko od standarda na koji nas je navikao prošle sezone kada je "eksplodirao".

Mnogi tvrde da je on samo "čudo za jedno leto", te da nije na nivou kada je potrebno da se napravi razlika protiv najjačih rivala - ostao je bez konkretnog učinka na utakmicama protiv Čelsija, Totenhema, Sitija i PSŽ-a u Ligi šampiona.

Statistika pokazuje da je Egipćanin ubedljivo najgori što se tiče završnice - tri pogotka je postigao iz čak 32 pokušaja od kojih sedam je iz kategorije "zicera"

Na Ostrvu mu u tome nema premca.

Pitanje koje bi trebalo da brine i Jirgena Klopa, ali za sada ništa nije menjao jer timu ide sasvim dobro na svim frontovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Thursday, 11.10.2018
20:11

Kao što se preterivalo prošle sezone, tako se preteruje i sada. Tvrdio sam da Salah neće i ne može ponoviti prošlu sezonu i naišao na osudu kolega navijača LFC-a. Salah trenutno nije ni na 60% od prošle sezone, ali će vremenom dostići nekih 70% od prošle i to je velika stvar. Ipak je imao povredu i mundijal. vremenom će podići formu. Ovi statistički podaci varaju, možda je imao toliko pokušaja, ali to su situacije kada su oko njega po 3 protivnička igrača. I uopšte ne ogra toliko loše, uvek na sebe veže po 2-3 protivnička igrača. Problem je što ostali ne koriste taj slobodan prostor ili imaju potez više. Budimo realni.

avatar
bosnapd
Thursday, 11.10.2018
19:26

Na vijestima o Liverpolu odmah se javljaju navijaci plasticnog kluba.

avatar
_mladen_
Thursday, 11.10.2018
18:40

Koliko je samo vas jedva docekali da vidite lose partije Salaha. :)

avatar
xman
Thursday, 11.10.2018
18:32

nema svrhe drzati ga na klupi, iz vise razloga..prvo, tesko da ko od trenutnih igraca moze da odigra bolje, drugo, cak i da ima, ne bih ga mijenjao, jer, Mo ce se vratiti u formu, a kada se to desi, on je nas najbolji igrac

avatar
Red blood
Thursday, 11.10.2018
18:25

Dakle,Liverpulov najbolji fudbaler iz prosle sezone je neprepoznatljiv,rivali likuju,a tim je uz najtezi raspored od svih konkurenata na deobi prvog mesta?!Hmm..da ne navijam za Liverpul..ja bih se zabrinuo sta ce se desiti kad pocne da trese mreze..a pocece..

avatar
Thursday, 11.10.2018
17:26

slab ulazak u sezonu ,ni prošle godine nije ga nitko spominjo pa je na kraju bio dobar

avatar
DropkickMurphys
Thursday, 11.10.2018
17:08

Da li je Salah zapravo,"One season wonder" videcemo na kraju.Moje misljenje je da jeste,i svakako ce tesko ponoviti proslu sezonu.Dobar jeste,ali ne toliko koliko je bio lani.

avatar
Jürgen Klopp
Thursday, 11.10.2018
16:09

Stvar je vrlo prosta... Na početku prošle sezone imao je iza sebe Kutinja koji ga je hranio loptama i bukvalno ga spajao sa golom... Tada mu je poraslo samopouzdanje, svaki šut mu je završavao u mreži, i nosio je ceo Liverpul u drugom delu sezone (nešto poput Azara trenutno)... Zato se Kutinjov odlazak odmah i nije primetio, a ne sme se zaboraviti i Ox koji ga je fenomenalno zamenio i odigrao neverovatnu polusezonu... Sad kad je ovaj otišao u Barsu, a Ox verovatnu završio sezonu Salah, a i Liverpul ostaju bez kreativnih vezista što upravo i uzrokuje ovako neefikasan napad... Činjenica je da je Mo u slaboj formi, ali i činjenica je da on skoro svaku loptu prima na 30-40 metara od gola, i da su pritom pored njega najčešće dva protivnička igrača... U takvoj situaciji bi se i Mesi teško snašao... Na žalost jedini kreativac u Liverpulu je trenutno Firmino, od koga se očekuju da vrši presing na odbranu oduzme loptu i proigra Salaha ili Manea.. Prošle sezone je to često prolazilo, ali sada kada je i on u nešto slabijoj formi teško... To je uvideo i Klop i zato je zategao odbranu i promenio malo stil igre, što je posebno primetno kad igramo sa jakim timovima.. Nek izguraju ovako do januara, rezultati su dobri, a tad obavezno kupiti nekog plejmejkera pa će i napadačka trojka sigurno proigrati

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 11.10.2018
15:57

Hajde da pogledamo pazljivo njegovu igru iz prosle sezone- sta je on to osim golgeterske forme pokazao, da bismo ga stavljali u kategoriju najboljih gde su Messi, Ronaldo, Hazard, Neymar, Modric? Kontrola lopte, pas, fudbalska inteligencija, sut, pregled igre- nista od toga on nema na vrhunskom nivou. Ne kazem da je on po ovim parametrima los, samo kazem da nije najvisi nivo. On je imao samo fantasticnu formu, ali niti jednom nije pokazao klasu. On nista bolje od ovoga nije igrao ni prosle sezone, jedina je razlika u tome sto ga sad nece golovi. Opet kazem, on je jako dobar igrac, ali nije klasa i nikad ne moze da se stavi u kategoriju posebnih, najboljih igraca.

avatar
_mladenq
Thursday, 11.10.2018
15:40

ma bolji od messija, haha

avatar
PazzaInter
Thursday, 11.10.2018
15:29

Ono sto moze da raduje navijace Liverpula je cinjenica da imaju sjajan start sezone (osim poslednjih par meceva), iako je napadacka trojka u krizi i ni blizu proslogodisnje forme. Kad oni prorade bice haos.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 11.10.2018
15:24

Nema teorije da ponovo postigne 30+, cak mislim da mu je neki maksimum 20 komada. Prosle sezone ga je neverovatno kenj*lo, svaka druga lopta mu je ulazila u gol. Davao je neke zaista userske golove. I dalje je on sjajan igrac, ali ljudi misle da je on bolji nego sto zaista jeste samo zbog prosle sezone.

avatar
Thursday, 11.10.2018
15:18

To je Egipcanin to je takav mentalni sklop,on je prso posle finala LS!!!!

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 11.10.2018
15:13

Treba samo jedna utakmica u kojoj ce da se pokaze, da postigne 2 gola i mislim da ce da se vrati u formu. Samopouzdanje je zeznuta stvar ako se izgubi.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 11.10.2018
15:08

Kako mislite ide im dobro na svim frontovima? Pa vec su nakantani u Liga kupu i to na svom stadionu i tako izgubili sansu za jedini realno dostizan trofej ove sezone, mirise na nastavak suse.

avatar
äxwell
Friday, 12.10.2018
13:41

Meni mirise da nema suse kod iskompleksiranih miseva na ovom sajtu..To je jedina ocigledna stvar ovdje..Opet cete se vratiti u svoje rupice u kojima ste bili.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 12.10.2018
20:59

Sto si ti tako ljut? Opusti se, duga je sezona, mada je to nista u poredjenju koliko dugo cekate trofej :DDD

avatar
_Goran_
Thursday, 11.10.2018
15:07

Na 8 utakmica PL je ove sezone dao 3 gola i imao 2 asistencije, dok je prosle sezone na prvih 8 utakmica PL dao 4 gola i imao 2 asistencije. Bas velika razlika.

avatar
NikkiCFC
Friday, 12.10.2018
03:24

Dao nebitne golove Vest Hemu i Sautemptonu u ubedljivim pobedama i to naravno sa 2m samo ubacio loptu u mrezu. I treci gol protiv Brajtona. U ovoj seriji 6 utakmica sa jakim timovima koju ste imali nije se video i tako ce biti i dalje. Salah je igrac level Morate, Manea...

avatar
_Goran_
Friday, 12.10.2018
20:50

Naravno ne mislim da je Salah bas top nivo, ali dace i ove sezone 15-20 golova verovatno, sto je sasvim dovoljno.

avatar
_Goran_
Friday, 12.10.2018
20:49

Vest Hemu je dao gol za 1:0, uvek je prvi gol kljucan u ubedljivim pobedama. Brajton je pobedjen 1:0, tako da je dao prvi i jedini gol njima, ne znam odakle ti da je to bio treci gol. Jedino je protiv Sautemptona da kazes nebitan gol. Od Morate je bolji sigurno, ne znam sta taj igrac radi konkretno, tek on daje nebitne golove. A nije ni Maneov nivo, bar po mom misljenju, Mane je bolji igrac od Salaha. Pritom ima jos jedna bitna stvar, prosle sezone je u veznom redu igrao Kutinjo, a zatim Ox, koji su daleko kreativniji veznjaci od Milnera, Hendersona i Vajnalduma i hranili su ga loptama stalno. Ova trojica nemaju viziju, zato je i doveden Keita, da doda kreativnosti.