Svašta se dešavalo u Hrvatskoj - Tuče, suzavac, na kraju Dinamo i njegova Lokomotiva u kvalifikacijama za LŠ!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.07.2020.
11:22
Izvor: Sportske.net

Koliko je moćan klub Dinamo iz Zagreba govori vam i ovaj podatak.

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Osijek je odlučivao o svojoj sudbini, pobeda ih je vodila u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali će tamo njihov jučerašnji protivnik, Lokomotiva.

Treći klub koji se borio za LŠ jeste Rijeka, oni su savladali Istru sa 4:2, očekivali remi u meču Osijeka i Lokomotive i umalo dočekali. Ipak, na kraju se zadovoljavaju Ligom Evrope.

Da napomenemo i da je Dinamo odavno već šampion.

Dakle, u kvalifikacije za LŠ će i njihova filijala Lokomotiva iz Zagreba, što dovoljno govori o snazi Dinama u hrvatskom fudbalu.

Šta se dešavalo u Osijeku?

Igralo se bez publike zbog koronavirusa, ali su navijači Osijeka okružili stadion, bilo ih je oko 2000, na kraju meča su se sukobili sa policijom, bilo je i bacanja suzavca.

Na terenu Lokomotiva je povela u 53. minutu preko Jakića, da bi Marić izjednačio u 57. minutu. Pobedu gostima u 88. minutu donosi autogolom Lončar.

baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Sunday, 26.07.2020
15:12

filijala u LS. Ma svaka cast Hrvatima

avatar
juvealexx
Sunday, 26.07.2020
12:53

Cijenjeni urednici portala lokomotiva nije samo Dinamova filijala ona je "druga momčad Dinama" što je potvrdila i UEFA i zbog čega je HNL dugi niz godina "neregularno natjecanje" , zamislite situaciju da npr Real Madrid i castilla odnosno njihova "druga momčad" igraju u istom rangu natjecanja , na šta bi ličilo prvenstvo , lokomotiva je "eksperiment neregularnosti" u svijetu nogometa i može proći samo u Hrvatskoj