Svako ima svoje "splavare", ono što je bila Srbija, sad je "La Roha"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 11.10.2017.
10:50
Izvor: Sportske.net

Scenario je isti, takvo je i okruženje, a ulje na vatru dolila je kapitenova žena!

EPA-EFE/SEBASTIAO MOREIRA
EPA-EFE/SEBASTIAO MOREIRA

Povezane vesti

Čile je u šoku, ne idu na Mundijal.

Prvi put od 2006. nećemo ih videti na SP, u međuvremenu, od poslednjeg Mundijala u Brazilu osvojili su dve titule prvaka Južne Amerike.

Nacionalna selekcija koja je bila ponos svoje zemlje, čiji se timski duh uvek isticao kao primer, sada je razapeta u domovini.

Na videlo su izašli svi problemi, kao i obično kada nema rezultata, pa stvari neodoljivo podsećaju na Srbiju do ovih kvalifikacija. Mediji i navijači optužuju igrače da su došli do velikog novca, da koriste dolaske na reprezentativne akcije kako bi se provodili i videli rodbinu, a nije neuobičajeno da glavne zvezde, tu se pre svih ističe Vidal i u ne baš najboljem stanju dolaze na okupljanja.

On je bio centar mnogih afera, bio i suspendovan, tvrdio da su u pitanju laži medija, kao u poslednjoj situaciji kada su njegovi prijatelji demolirali hotel na žurci koju je "Ratnik" napravio.

Sada ostaju bez Mondijala, selekcija koja u svojimo redovima ima ne samo Aleksisa Sančeza i Vidala, već i Islu, Medela, Pinilju, Edua Vargasa, čarobnjaka Valdiviju kaoi i još nekoliko igrača koji nastupaju u brazilskim i evropskim klubovima, neće videti Rusiju.

Prosto je neverovatno da je Peru peti, da će oni igrati baraž, ali su neprofesionalno ponašanje i sistem "lako ćemo" došli glave "La Rohi".

Jasno, Brazil nije propustio noćas priliku da ih eliminiše, to rivalstvo je dugo, začinjeno pravim tučama na terenu kroz istoriju, pa su Čileanci svoje šanse propustili ranije.

Oglasila se i žena kapitena Brava koja je čestitala svom suprugu na tome što se borio i profesionalno ponašao.

"Ne može se oblačiti sveti dres bez obaveze, bez profesionalizma, bez poštovanja navijača. Većina je ostavljala srce na terenu i dala sve, ostali su išli po žurkama i pijani dolazili na treninge", rekla je ogorčena gospođa Bravo.

Na koga je mislila, nije teško pogoditi, ali je sam golman odbio to da komentariše.

"To su stvari za svlačionicu i našu internu raspravu", rekao je kapiten Čilea i golman Mančester Sitija.

Sada bi novinari mogli da Čileance nazovu "Južnoamerički Srbi", mada to poređenje otpada jer smo konačno na Mundijalu, a "La Rohu" ćemo ostaviti njihovim brigama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke