Svađa u Juventusu, odbili Kontea, hoće njegovog pomoćnika!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.04.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Poraz od Napolija otvorio Pandorinu kutiju, u svlačionici je bilo žestoko, bivši trener želi da se vrati...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Bufon je posle poraza poslednji otišao u svlačionicu, ostao je da čestita igračima Napolija pobedu, a kada se vratio izbila je svađa.

Došlo je navodno do sukoba, oživele su tenzije između starijih italijanskih igrača i Južnoamerikanaca o kojima se pričalo već ove sezone.

Bufon je bio veoma ljut na saigrače, pre svega jer nisu bili dovoljno borbeni, a navodno mu se usprotivio Mehdi Benatija koji je odigrao sjajan meč 90 minuta, a onda i bio krivac za gol Kulibalija.

Sve su glasnije priče da gubitak titule znači i odlazak Alegrija i da u Juventusu razmišljaju o novom treneru.

Ima nekoliko opcija, navodno je Konte preko posrednika poručio da želi da se vrati u klub, ali je dobio razočaravajući odgovor, Juventus nema nameru da ponovo angažuje nekadašnjeg kapitena.

On je svojim odlaskom drugog dana priprema zatvorio vrata dok je Anjeli u klubu, bilo je i kasnije razmena vatre i Juventus ne razmišlja o Konteu.

Ali bi njegov pomoćnik mogao da dobije šansu.

Naime, u prvi plan je izašao Masimo Karera koji je radio sa Konteom u šampionskim godinama Juventusa u prvoj polovini decenije.

Ovaj nekadašnji štoper kluba koga igrači veoma vole se dokazao van Italije, vratio je titulu moskovskom Spartaku.

Karera je za Juve igrao pet godina, legenda je Atalante, bio je asistent Konteu i u Juventusu i u reprezentaciji, a vodio je i samostalno Juve kada je Konte bio suspendovan zbog optužbi o klađenju i nameštanju mečeva.

Ima 53 godine, ne krije da mu je ambicija da vodi Juve, a zanimljivo da je kao trener osvojio trofej sa Juventusom, Superkup Italije protiv Napolija kada je samostalno vodio ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Simovic
Tuesday, 24.04.2018
13:13

Benatija jeste dobar igrac, ali nije za prvu postavu Juventusa..

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 24.04.2018
10:02

Problemi u raju,a juventini? neka neka, neka se drma i vama kavez malo.!!!

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Tuesday, 24.04.2018
09:59

Prvo Murinjo, pa njegove kopije Konte i Simeone... Mislim da bi svijet bio ljepši da su se oni odlučili da budu kondicioni treneri... Na mendžer stalno pokušavam da im ponudim mjesto gdje bi bili najkorisniji, ali neće...

avatar
Mangus
Tuesday, 24.04.2018
09:40

Logicno da nece Kontea, covek je samo otisoa sa pocetka priprema, drugo nikad nije napravio iskorak u LS, kao Alegri, a to je Juventusu trenutno opsesija. Karera je mozda dobro resenje, ili Zidan ako napusti Real.nSto se svadja tice, to nije losa stvar. Dokle god ima zara da se svadjaju sto nisu dovoljno dobri, znaci da im je do cilja stalo.