Svađa u Čelsijevoj svlačionici, može li Pipita da spasi Sarija?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 27.01.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net

Italijan na tankom ledu, sve nade polaže u "sina"!

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Čelsi je u minulom kolu Premijer lige doživeo poraz od Arsenala, "Tobdžije" su kod kuće slavile sa 2:0, što je bio njihov tek drugi trijumf u poslednjih 14 sastajanja sa "Plavcima".

Usledile su brojne kritike, a najviše je kritikovao Sari, svoje igrače.

Na konferenciji za medije nije štedeo nikoga, posebnu pažnju je posvetio mentalitetu njegove ekipe, za koji smatra da je neprihvatljiv.

Nakon te konferencije, zamenik kapitena Sezar Aspilikueta je imao šta da mu kaže.

Raspravljali su se u svlačionici, Španca je podržao i Vilijan.

Na svu sreću, rasprava nije ostavila posledice, Aspilikueta je sa kapitenskom trakom bio na terenu već u duelu sa Totenhemom u Liga kupu, koji su "Plavci" dobili i plasirali se u finale.

Možda se Sariju dopalo to što je Španac pokazao malo duha i borbenosti, pa makar to osetio i na svojoj koži, video je promenu.

Azar Aspilikueta

Bilo kako bilo, engleski mediji sve češće pišu da je Italijan na tankom ledu i da će morati da ostane u top 4, ako planira da zadrži posao.

Izgleda da je Sari spas pronašao u Gonzalu Iguainu, koji je nedavno stigao na "Bridž" iz Juventusa, na pozajmicu do kraja sezone.

Ipak, utisak je da "Pipita" nije neko na koga se treba oslanjati u bitnim trenucima.

U Argentini je omražen zbog silnih promašaja u dresu reprezentacije, propustio je izgledne prilike u finalu Mundijala protiv Nemačke 2014. godine, pa i u finalu Kopa Amerike godinu dana kasnije, kada je najpre propustio idealnu priliku da donese trijumf "Gaučosima" u poslednjim trenucima, a potom je promašio i u penal seriji, nakon koje se "La Roha" okitila titulom prvaka Južne Amerike, da bi protiv Čileanaca i godinu dana kasnije upropastio jednu izglednu priliku.

U Realu je potonuo u senci Kristijana Ronalda, isti čovek ga je "isterao" i iz Juventusa, zbog toga je bio i očajan u Milanu u prvom delu sezone.

Svestan je i Sari da Iguain ume da podlegne pritisku, ali je isto tako svestan da je fantastičan napadač, kojeg voli i poštuje kao svog sina.

Videćemo da li će Argentinac uspeti da ispuni očekivanja, prebrodi pritisak i spase posao iskusnom italijanskom trener, a njegov debi se očekuje večeras protiv Šefild Venzdeja u FA kupu, čini se prava prilika da bez prevelikog pritiska navijačima kluba sa "Bridža" pokaže šta ume.

Gonzalo Iguain

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 27.01.2019
16:29

ne treba sve svaljivati na njega...i mesi je promasio penal u finalu protiv cilea

avatar
Red blood
Sunday, 27.01.2019
14:46

Dok god ne promenu filozofiju u vrhu Celzi ce lutati.Menjaju trenere kao na traci.Prvo,ako si ga uzeo kao menadzera..daj mu slobodu da on bira pojacanja i daj mu vremena pre svega.Ok,Konte je dosao i uzeo titulu..ali s'obzirom na kvalitet Sitija i Liverpula,a i godine nosilaca igre Redsa..Celzi nece doci do uspeha ovakvim razvojem stvari..
Sariju treba vremena i pojacanja..a i onda je upitno da li bi uzeo ligu u ovakvoj konkurenciji.Jako tesko ce to doci preko noci.

avatar
Žex_plavac
Sunday, 27.01.2019
12:56

Meni je odavno jasno da u svlačionici postoje dve struje. Na jednoj Azar, Aspi, a na drugoj brazilski klan predvođen Luizom.

avatar
Stabber
Sunday, 27.01.2019
18:32

A taj brazilski klan je uz Azara i Aspilikuetu, nadji drugu struju.

avatar
Žex_plavac
Sunday, 27.01.2019
23:35

To prosto nije istina!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 27.01.2019
12:41

Ne moze podleci vise nego Alvaro. Alvarito je stvarno dobar spic ali nije ovo liga za njega. Ne verujem ni da ce uspeti u Atletiku ali recimo Dortmund ili Bajern bi mu bili dobar izbor. Ja da sam na mestu Sarija resio bi se i Zirua i pruzio sansu Bacuajiju, mada sam svestan da se to nece dogoditi ali ne znam zasto mu ne pruzi sansu. Sve u svemu, sta je tu je a mi idemo do toga TOP 4. Leto ce biti vrelo jer ce otici verovatno i Azar, Odoi, mozda i Vilijan... Sve u svemu cilj ostaje kao i na pocetku sezone a to je TOP4!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 27.01.2019
12:22

Koliko god se lose poneo prema nama, ne bih bas rekao da njegov celokupan ucinak kod nas moze da se opise recju ''ocajan''.