Svađa u Barsinoj svlačionici, oko trenera i pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.04.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net

Španski mediji iz dana u dan podgrevaju atmosferu, problem nije samo u nasledniku Luisa Enrikea već i u tome ko bi mogao da stigne u klub.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Odmah na početku, nisu svi igrači za Unzuea, kao naslednika Luisa Enrikea, čime se praktično ne bi promenilo ništa, jer bi pomoćnik nastavio tamo gde je "Lućo" stao.

Ali, većina, i to onih koji imaju najveći uticaj poput Mesija jeste. Ipak, klub ima druge namere, da sačeka kraj sezone, i ako se ona završi bez trofeja, u tom slučaju prvi pik bi bio Ernesto Valverde.

No, najveći razdor među igračima izazivaju priče o pojačanjima. Neki se osećaju ugroženo, "Don Balon" piše da deo ekipe sa neodobravanjem gleda na insistiranje Nejmara da mu se saigrač iz Brazila Kutinjo pridruži u Barsi. I Nejmar, ali i Mesi smatraju da bi fudbaler Liverpula mogao da bude zamena za Inijestu i da za njega ima mesta u prvoj postavi.

Već smo pisali da je njihova meta Andre Gomeš i da Mesi zahteva da Portugalac ode iz kluba.

Ali, postoji i grupa igrača koju, kako tvrdi javnost predvodi Đerar Pike koja veruje da Kutinjo nije prioritet. Oni smatraju da bi timu bio potreban defanzivniji igrač u veznom redu, i da bi Marko Verati bio bolja opcija jer bi mogao da se uklopi sa Rakitićem i Busketsom.

I direktor kluba Robert Fernandez, koji će doneti odluku je bliži tom mišljenju.

Barsa će prodati nekoliko igrača, ali imaju novca samo za jedno veliko pojačanje.

Verati već gleda ka Kataloniji, njegov agent je najavio razgovore sa Parižanima, ali i on, i Kutinjo su teške mete.

Madridski listovi jasni insistiraju na rascepu, tvrdeći da igrači imaju preveliki uticaj na dešavanja u klubu i da je to slabost Barselone, za razliku od Reala gde Ronaldo i Ramos pokušavaju da usmeravaju stvari, ali recimo nisu spasili Anćelotija otkaza pre dve sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Esmin Kecap1
Monday, 03.04.2017
21:43

Ja ne znam sta ce da urade sa Unzuem jer ako zele nesto da promene moraju nekog novog sa nekim novim stilom,ne da uspostavi nesto novo nego neka nova formacija neko pojacanje i nadam se da ce se Barsa vratiti na pobednicki kolosek.

avatar
Povratak_Otpisanih
Monday, 03.04.2017
16:35

Ne znam ko da je.Uprava treba da odredjuje a ne neki igraci,mada..sve je ovo zuta stampa gdje se popale madrididiotiste 😃😃

avatar
P. S.
Monday, 03.04.2017
15:27

Ako ništa drugo bar je 'jasno' da je Barsa 'najtransparentniji' klub u Evropi, a i šire. O svim ostalim klubovima zajedno se ne zna ni pola od ovoga: ko se i za kog igrača i trenera zalaže, ko se sa kim svađa i zašto, šta radi Messi u svlačionici, a šta Neymar i Pique, kome smeta 'sjajni' Gomeš i zašto itd. Da im je ta 'svlačionica' na La Rambli, na otvorenom u sred onih 'mađoničara', džeparoša i preprodavaca koječega, verovatno bi bar polovinu ovoga uspeli da sakriju. :D

avatar
Lecter
Monday, 03.04.2017
14:25

Barsi jeste potrebniji defanzivniji igrac.Kutinjo je stvarno klasa ali on se najbolje snalazi na krilu,u veznom redu ne znam kako bi igrao.Previse je ofanzivaca i tim nema balans.Da su pametni da dovedu Artura Vidala takav igrac fali Barsi i sigurno nije zadovoljan klupom u Bajern.A ove price svadja u svlacionici i slicno ne vjerujem svaka 2 dana neka svadja :)

avatar
scofield
Tuesday, 04.04.2017
07:37

Vidal sigurno ne greje klupu u bajernu. Jedan je od najvaznijih igraca tima.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 03.04.2017
13:05

Pravi klub ima razgovore izmedju igraca i predsednika, izmedju igraca i direktora, treba uzeti misljene svija, ali zna se ko donosi odluku. Barsi treba novi trener, ne zato sto Enrike odlazi, nego zato sto Barsa igra lose, mozda najlosije u zadnjih 10godina. Prvo se trener dovodi, a onda trener daj predlog za nove igrace, Koje bi zelio da vidi u svojoj ekipi.

avatar
Halla Madrid!
Monday, 03.04.2017
20:28

Pravi klub da,ali Barselona je smesan klub...

avatar
neme
Monday, 03.04.2017
12:48

Mesi ce smeniti predsednika i dovesti Di Mariju i Kutinja, odbrana im ne treba pa da sutajm bude kompletan sve u 7+

avatar
Nikki92CFC
Monday, 03.04.2017
12:23

Ma da li je ovo stvarno tacno? Ko su ti ljudi koji dozvoljavaju Pikeu da ima misljenje uopste? Ko je on? Propali stoper poznat po svojoj supruzi.

avatar
Steffi
Monday, 03.04.2017
12:10

Mnogo bi se bolje uklopio Kutinjo, on i jedan dobar desni bek, sutnuti Gomesa, D.Suareza, Alkasera, Dinja, bolje da su pustali decu iz skole nego ove, siguran sam da bi bilo vise koristi.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 03.04.2017
12:08

Verati bi bio najbolje pojacanje,ima apsolutno sve sto Barseloni nedostaje od odlaska Cavija.Cvrst na lopti,odlican pregled igre i pas.A plus je i sjajan u defanivi.Odusevio me u finalu Liga kupa sa Monakom pre neki dan.

avatar
mIadenq
Monday, 03.04.2017
19:32
avatar
Don Andres
Monday, 03.04.2017
11:22

jeste to je tolika slabost barselone da eto 10 godina nista nisu osvojili a real osvojio 30 trofeja jer nema tu slabost