Suze pod Lanternom, gradski rivali u istom danu menjaju trenere!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 06.10.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

Ovo se nikada nije desilo, prikucani za dno tabele, danas bi oba kluba trebalo da smene trenere.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Grad ovo ne pamti, Đenova i Sampdorija su prikucane za dno tabele Serije A posle jučerašnjih poraza od Verone, odnosno Milana.

Dva tima su zajedno osvojila osam bodova iz sedam mečeva, Samp samo tri i Euzebio Di Frančesko bi trebalo da bude smenjen. To je potvrdio i predsednik Ferero, pozicija bivšeg trenera Rome i Sasuola je neodrživa nakon očajnog starta šampionata.

Prvi kandidat da ga zameni je Stefano Pioli, koji je radio do prošle godine u Firenci, pominje i Klaudio Ranijeri koji i dalje čeka posao nakon odlaska iz Rome i loše epizode u Fulamu.

Sa druge strane, Đenova je izgubila od Milana, po mnogima nezasluženo, na kraju je Rejna odbranio penal i spasao pobedu gostima. Trener Andreacoli kaže da mu je žao ekipe koja je odigrala dobro, ali tim je letos pojačan, stigli su Lase Šene, Kuame, Pinamonti, Saponara, rezultata nema, iako su igre bolje nego što tabela pokazuje.

Andreacoli bi takođe u pauzi trebalo da dobije otkaz, pominje se Gatuzo, čak i Tijago Mota koji pravi svoje prve trenerske korake, nekada je igrao za klub, ovo bi za njega bila idealna šansa...

Videćemo, šta će se dešavati tokom dana, zanimljivo da još nijedan trener u Seriji A nije smenjen, danas ćemo sigurno videti prve promene trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke