Sutra pada odluka, imaju li "Jorgandžije" šanse za puč u Barseloni?

Autor: Stefan Matić
petak 05.04.2019.
22:08
Izvor: Sportske.net

Neverovatan remi Katalonaca na "Keramici" dao nadu Madriđanima.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Simeone i momci su se svakako ponadali da jedan od kandidata za ispadanje u Segundu, Viljareal, može uzeti skalp Barsi i tako napravi pravu zavrzlamu u zadnjih osam kola Primere.

Na njihovu žalost, neverovatni Mesi i Suarez su golovima u samoj završnici doneli taj jedan bod, bod zlata vredan za zadržavanje oreola nepobedivosti u 2019. godini u najboljoj ligi Španije.

Zadnji meč u Primeri su izgubili još 11. novembra kada je na "Nou Kampu" Betis bio bolji za jedan gol slavivši sa 4:3.

Ipak meč sa "Žutom podmornicom" je dao povod za nadu "Jorgandžijama", nema sumnje da će ih Ćolo napasti na njihovom terenu sutra uveče, mada Madriđani nisu slavili u Kataloniji neverovatnih trinaest godina!

Svakako ne znači da bi im pobeda i rušenje prokletstva donelo titulu, ali mogu računati na to da će Valverde imati u mislima i predstojeći meč sa Mančester Junajtedom u okviru Lige šampiona, već u sredu ih očekuje grotlo "Old Traforda".

Kada govorimo o rasporedu daljih utakmica dva konkurenata moramo reći da Barselona ima lakši raspored, potencijalne mine mogu biti Selta Vigo koja će se iz petnih žila boriti za ostanak u Primeri i gostovanje Alavesu koji ne odustaje od borbe za Evropom.

Sa druge strane "Jorgandžije" nemaju više obaveza van prvenstva, tako da će u narednih osam kola u pogledu toga imati 'lakši' posao, ali imaće teške utakmice i posle "Nou Kampa".

Mesi Dijego Kosta Barselona Atletiko Madrid

Dve koje se izdvajaju jeste kada dočekuju Valensiju i Sevilju, oba španska tima igraju za povratak na najveću scenu i poziciju broj četiri koja vodi u LŠ.

Sutra ćemo dobiti odgovor posle zadnjeg sudijskog zvižduka, ako nas pitate deluje da će Barselona produžiti 'tradiciju' na još jednu godinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Milanović
Friday, 05.04.2019
23:02

Napašće Barselonu u gostima? Oni ne napadaju ni kad igraju protiv Ueske kod kuće.