Sušić: "Nismo zaslužili pobedu, igrači su bežali od lopte"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.09.2014.
00:03
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije BiH Safet Sušić nije imao opravdanja za svoje izabranike nakon šokantnog poraza koji su doživeli u duelu sa Kiprom.

Beta/AP Photo/Amel Emric
Beta/AP Photo/Amel Emric

Povezane vesti

Nakon istorijskog plasmana i učešća na SP u Brazilu selekcija Bosne i Hercegovine nadala se da će u duelu sa Kiprom pobedom otvoriti kvalifikacije za EURO 2016.

Umesto trijumfa "Zmajevi" su doživeli težak udarac jer su u Zenici pretrpeli poraz rezultatom 1:2.

"Nismo zaslužili pobedu. Protiv ovakve ekipe morate na odmor otići sa dva gola razlike. Mi smo bili dobri samo prvih deset minuta, ostalo nismo izgledali dobro. Zaista nismo zaslužili da pobedimo, a mogli smo doći do boda. Čestitam Kipru na zasluženoj pobedi" rekao je Safet Sušić nakon utakmice a prenosi portal "Sportsport.ba".

Čuveni Pape istakao je da nije bilo potcenjivanja rivala ali da njegovim igračima jednostavno ništa nije išlo od ruke.

"Nismo potcenili ekipu Kipra. Upozorovao sam na to. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pokušavati sa distance. Neki igrači su bežali i krili se od lopte. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije" zaključio je Sušić.

Reprezentacija BiH nakon poraza od Kipra ostaje u društvu Andore koja je na startu kvalifikacija izgubila od Velsa a naredni meč "Zmajevi" igraju protiv reprezentacije koja nosi isti nadimak kao naši zapadni susedi.

Okršaj "Zmajeva" zakazane je za 10. oktobar u Kardifu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke